Satış Flex pxe 80, LE A1000 Mini polisaj, Gyeon prism mini hare tespit ışığı

ozuluerler

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Flex pxe 80 mini kablosuz polisaj makinesi. ABD'den getirttim. Toplam 15 kez anca kullanılmıştır. Abd cihazı olduğu için 110 volt ile uyumlu. Yanında tarnsformatör vereceğim böylece 220 volt ile sorunsuz kullanabileceksiniz. Ben de sorunsuz bu şekilde kullandım. Bütün apratları çantası kullanım kılavuzu mevcuttur. Bataryaları ilk günkü gibidir. Fiyatı 20 bin tl.

SATILDI. Lyquid Elements a1000 mini polisaj makinesi. 15 araç kadar kullanıldı. Bataryanın birisi tamir gördü şu an sorunsuz çalışmaktadır. Çanta, kutu, kullanım kılavuzu ve bütün aparatları eksiksizdir. Fiyat 5000 tl.

Gyeon Prism Mini hare tespit ışığı. En fazla 4 ya da 5 saat kadar kullanılşmıştır. Kutusu, kullanım kılavuzu ve şarj kablosu mevcuttur. Fiyat 4500 tl.

SATILDI. MJJC foam cannon pro v3.0 quick plug adaptörlü. Hiç kullanılmadı. Bütün aparatları contaları köpük yapma süzgeçleri, kutusu, kullanım kılavuzları mevcut. Quick plug uyumlu tetikler ve kısa tetik tabancalar ile uyumludur. Fiyat 3000 tl.

SATILDI MJJC foam cannon pro. Kendi kullandığım alet, çok da memnunum. Mümkün mertebe arıtılmış suyla kullanıp sonrasında içinde köpük kalmasın diye sürekli suyla boş atım yaptım. Quick plug adaptörlü buna uygun tetikler ve kısa tetikler ile kullanıma uygundur. Fiyat 1500 tl.

Son düzenleme:

eminewe

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
MJJC foam cannon pro, Bosch easy aquatak 120 ile uyumlu mu hocam acaba? Bilmediğim için soruyorum.