Flowey B33 Boost Cleaner Extra Hakkında Kısa Bilgiler

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geç kalınmış bir video olsa da detailinge yeni başlayanlar için yardımcı olabiliceğini düşündüğüm kısa bir video hazırladım. Ürünün, kıvamı, dozlaması, rengi, pH değeri ve içeriği hakkında bilgiler içeriyor :)
Konusu burada kalsın, belki başka bilgiler ve videolar eklemek isteyenler de olabilir. Bu konudan devam edebiliriz :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Eline sağlık Hakan kısa ama öz olmuş. Bekleme süresinin 1dk olduğunu bilmiyordum süper bir bilgi oldu kullananlar için
Teşekkürler

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Elinize sağlık hocam test için teşekkürler :)
Wax kaldırmak için birebir
Eski motorun plastik aksamında denemiştim kapaklarda hafifte olsa renk atma yapti belki motorun eskiliğinden belkide ürün yoğunluğundan
Pek masum bir ürün değil dikkat etmekte fayda var :sırıtan1:

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Emeğinize sağlık Hakan Abi. 30 ml ürünü sulandırınca ph değerine baktınız mı hiç, yinede waxı eller mi?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam eline saglik Bu ürün fazlasiyla agresif ve zararli ben eger bir araca polisaj yapmayacaksam günlük rutin kullanimda tercih etmem özellikle Pompa ile Benzinlikte kopuk yapip atacak arkadaslar daha dikkatli olmali arac etrafini donup bitirmek o pompayla 3 dk felan sürüyor kaldiki ürün 1 dk da kuruyor :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık hocam test için teşekkürler :)
Wax kaldırmak için birebir
Eski motorun plastik aksamında denemiştim kapaklarda hafifte olsa renk atma yapti belki motorun eskiliğinden belkide ürün yoğunluğundan
Pek masum bir ürün değil dikkat etmekte fayda var :sırıtan1:
Wax konusunda bir çırpıda sökemedi zayıflattı ama trafik filmini bir çırpıda sökmüştü. Ben genelde 2lt suya 30ml kullanıyorum. 60ml'ye kadar yolu var ama hiç denemedim.
Soft99 King Of Gloss Shampoo'da denemiştim, söker atar diye bekliyordum ama biraz zayıflatabilmişti. Keza, öncesinde apc kullandım. En son crystal concept deep clean ile yüzeyden kaldırabilmiştim.

Ben B33'ü Subaru'da kullandığımda hassas parçalara sıkmamaya çalışıyorum. Özellikle ön panjurun boyasına denk gelmemesi için uğraş veriyorum.
Dediğin gibi malesef masum ürün değil. Atas'ın DLS serisi de boyasız plastiklerin boyasını soldurabiliyor. Ben bir ara Dacia'da kullanıyordum; bir gün bir baktım birkaç parçanın rengi ruhsarı kaymış. :(

Bu ürünü bitirdiğimde masum ürünlerden tercih edeceğim.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emeğinize sağlık Hakan Abi. 30 ml ürünü sulandırınca ph değerine baktınız mı hiç, yinede waxı eller mi?
Bakmadım ama onun içinde kısa bir video yapabilirim :) 30ml ile soft99 king of gloss shampoo'nun boncuklarını ancak gıdıklamıştı. Ben 30ml'yi hiç geçmedim. Belki 60ml ile veya iki defa 30ml karışım ile wax'ı sökebilir. Ama illa wax sökmek istiyorsan crystal concept deep clean tavsiye ederim.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam eline saglik Bu ürün fazlasiyla agresif ve zararli ben eger bir araca polisaj yapmayacaksam günlük rutin kullanimda tercih etmem özellikle Pompa ile Benzinlikte kopuk yapip atacak arkadaslar daha dikkatli olmali arac etrafini donup bitirmek o pompayla 3 dk felan sürüyor kaldiki ürün 1 dk da kuruyor :)
Benzinlik için masum ürün tercih etmek lazım. Bende bu ürünü sık kullanmıyorum. O yüzden de bitirmekte geç kaldım. Şimdi sırada fukupika wipe gloss üzerinde denemek var :) O deneme esnasında bitirebilirim diye düşünüyorum.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık Hakan kısa ama öz olmuş. Bekleme süresinin 1dk olduğunu bilmiyordum süper bir bilgi oldu kullananlar için
Teşekkürler
Bu tip ürünleri yüzeyde bekletmemek lazım. Beklesin de kirler çözülsün denildiğinde özellikle hassas boyalı parçalar ile vedalaşmak gerekebilir. :(
El pompası ile kullanımda da hızlı davranmak lazım. Ben hızlıca püskürtüp turu tamamlar tamamlamaz hemen basınçlı su tutuyorum. Çok aşırı kirli olduğunda kullandım. Haricinde kullanmadım.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Bakmadım ama onun içinde kısa bir video yapabilirim :) 30ml ile soft99 king of gloss shampoo'nun boncuklarını ancak gıdıklamıştı. Ben 30ml'yi hiç geçmedim. Belki 60ml ile veya iki defa 30ml karışım ile wax'ı sökebilir. Ama illa wax sökmek istiyorsan crystal concept deep clean tavsiye ederim.
Yok abi ben waxı sökmeyecek bir ürün arıyorum. benzinlikte spreylemek için masum bir ön yıkama önerebilir misin? Ansf kullandım bitirdim memnundum ama hiç ekonomik değil o meret:(

Ev13 ün sprey performansını merak ediyorum, mümkün olursa bir videosu olsa süper olur

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yok abi ben waxı sökmeyecek bir ürün arıyorum. benzinlikte spreylemek için masum bir ön yıkama önerebilir misin? Ansf kullandım bitirdim memnundum ama hiç ekonomik değil o meret:(

Ev13 ün sprey performansını merak ediyorum, mümkün olursa bir videosu olsa süper olur
Önce EV13 satın almam lazım :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık Detay adamı ürünü araç çamurlu olduğu zamanlarda foam lance içerisine 1/10 sulandırma ile kullanıyorum. Kir sökmede çok memnunum foamda su karışımı makinadan gelen suyla dahada fazlalaştığı için korumayada çok fazla bir zararı olmuyor mesela kullandık waxı tek seferde söktü gibi bir durum bende hiç olmadı ama bahsettiğin gibi pompa ile kullanacak arkadaşların orana ve bekleme süresine dikkat etmesi gerekir. Benim foamda bekleme sürem 2-3 dakika civarı oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cliocu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
İnceleme için çok teşekkürler bende kullanıyorum.fakat ürün satan firma beni mağdur etti n11 den almıştım jant temizleme ürünü göndermedi.2 hafta bekletti sonunda iptal etmek zorunda kaldım.
Konu ile alakası yok baltalama yaptıysam özür dilerim.

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Geç kalınmış bir video olsa da detailinge yeni başlayanlar için yardımcı olabiliceğini düşündüğüm kısa bir video hazırladım. Ürünün, kıvamı, dozlaması, rengi, pH değeri ve içeriği hakkında bilgiler içeriyor :)
Konusu burada kalsın, belki başka bilgiler ve videolar eklemek isteyenler de olabilir. Bu konudan devam edebiliriz :)
Emeğinize sağlık ben ‘de yeni aldım aracımda koruma yok bu ürünü kullanmak son derece riskli olacağı kanaatindeyim. Hiç kullanmadan çöpe atmayı düşünüyorum sonrasında üzülmemek için .

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler Hakan abi. Gerçekten güçlü ve iyi kir söken bir ürün. Kiri söken zaten waxı da götürüyor :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Emeğinize sağlık ben ‘de yeni aldım aracımda koruma yok bu ürünü kullanmak son derece riskli olacağı kanaatindeyim. Hiç kullanmadan çöpe atmayı düşünüyorum sonrasında üzülmemek için .
Aracınız aşırı kirliyse yada çok uzun süre birikmiş trafik filmi varsa kullanmanızda zarar yok, sadece araç üzerinde çok uzun süre tutmayın ve her yıkamada kullanmayın, öyle korkutacak bir ürün değil çöpe atmanıza gerek yok.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Teşekkürler inceleme için wax sökmek ıcın almıştım.iyi ki kullanmamışım yoksa bu şekilde kullanmazdım saolun hocam:)

bugra09

Çaylak Detaycı
Üye
İnceleme için teşekkürler. Benzinlikte marolexle kullanılacak bir ürün değilmiş bende alıp araç yoğun kirlendiğinde marolexle kullanmayı düşünüyordum, vazgeçtim.