Flowey Demirtozu Sökücüler | R10 vs W25

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerine sağlık dostum, artık kesinleşti demirtozu temizleyici olarak r10 ekleyeceğim stoğa :)
Sen de sevdin bu test işini gümbür gümbür yeni bir test uzmanı olarak geliyorum diyorsun maşallah :D
Yok abim estağfurullah, test uzmanına daha çok yolum var. :) yorum için sağolasın.
Ellerine sağlık kardeşim
Benim bu testen anladığım r10 varken w25 in pek rağbet görmeyeceği şeklinde
Açıkçası jant değil de en azından kaporta uygulamasında bir fark göstermesini bekliyordum, biraz hayal kırıklığı oldu bende
Aslında kaporta da W25 demir tozu sökğcülük olarak daha etkili ancak R10 da neredeyse aynı işi yapıyor ama R10 alıp 1.1 sulandırıp kaportaya atarsak fiyat yarıya düştüğü için her türlü R10. Sağolasın abim. :)
Ellerine sağlık kardeşim, bu kadar fark olacağını tahmin etmiyordum. Çok güzel bir test olmuş. Ben de daha denemedim r10 u, bu hafta kullanmayı düşünüyorum :mutlu:
Sağolasın Berkay abi, ben bu kadar fark olacağını bekliyordum çünlü bayiden alırken jant temizleyicisi baya etkili hatta 1.1 sulandır demişti valla doğru çıktı. :)
Ellerine sağlık güzel kıyaslama olmuş. R10 da böyle çok derinlerden gelen malum koku var evet:D
Güzel yorum için sağolasın abi, aynen aslında diğer rakiplerine göre güzel kokusu var. :)
Eline sağlık sercan. Peçete testinde gözüktüğü üzere direkt olarak 'demirtozu temizleyici' ürünler janttan ve boyadan "kir" sökme konusunda başarılı değiller ama demirtozu sökmede çok başarılılar. Aslında çoğu detaycı boya yüzeyinde FB jantta RRR kullanarak hata yapıyor, bende dahil. FB de kir sökme özelliği daha çokken demirtozu sökme özelliği RRR ye kıyasla bariz bir şekilde ortada. Bu testte de sen ortaya koymuşsun.

Yorumlarım kişiseldir hata yapıyoruz derken kimseyi eleştirmek amacında değilim :)
Sağolasın anim, evet bende bu işe yeni girdiğim için o dikkatti mi çekti. Hatta bende kaportaya rrr uygulamıştım ilk başta ancak sonradan fbye döndüm. :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sercan20 kardeşim kampanya dönemimde yine şahane bir karşılaştırma testi olmuş, kampanya döneminde arada kalanlar için çok aydınlatıcı gerçekten :) teşekkürler inceleme için, eline sağlık, sıradaki alıma r10 eklendi :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Eline sağlık kardeşim. İnceleme için teşekkürler. Benim yeni favorim R10 oldu. Jantlarda kir bırakmıyor neredeyse.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sercan bomba gibisin, eline koluna sağlık. Test için teşekkürler, hala alışveriş yapmayan ben gibi kimseler için güzel oluyor. Ne alacağımız konusunda bilinçli, hareket ediyoruz.

Forumca yeni favorilerimiz oluşuyor gibi :)

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Sercan20 kardeşim kampanya dönemimde yine şahane bir karşılaştırma testi olmuş, kampanya döneminde arada kalanlar için çok aydınlatıcı gerçekten :) teşekkürler inceleme için, eline sağlık, sıradaki alıma r10 eklendi :)
Sağolasın Mustafa abi, bana kalırsa herkesin çeyizinde olması lazım. Bakalım 1 2 haftaya birşeylere cesaret edip girersem ucuz yollu R10 almayı düşünüyorum ancak kesin bir bilgi vermiyim. :)
Eline sağlık kardeşim. İnceleme için teşekkürler. Benim yeni favorim R10 oldu. Jantlarda kir bırakmıyor neredeyse.
Eyvallah abim, evet cidden nerdeyse kir bırakmıyor ama test ettiğim araç hiç detay yüzü görmemiş ona göre. Herhalde bizim araçlar da 1:1 oranda bile tertemiz yapar diye düşünüyorum. :)
Sercan bomba gibisin, eline koluna sağlık. Test için teşekkürler, hala alışveriş yapmayan ben gibi kimseler için güzel oluyor. Ne alacağımız konusunda bilinçli, hareket ediyoruz.

Forumca yeni favorilerimiz oluşuyor gibi :)
Evet abi bende alışveriş yaparken kararsız kalanlar için Flowey ürünlerini test etmek istedim. :) Aynen sanki favori oluştu, ilerleyen zamanlar da zam olayı olmaz ise her zaman R10 tercih ediceğim hatta stoklamayı bile düşünüyorum.
Sercan ellerine sağlık çok iyi gidiyorsun, yeni bir Sensei mi geliyor nedir:komik:
Sağolasın Emre abim, Denizli'ye 2 Sensei fazla gelir abi. :D Benden usta falan olur tabi daha yolun çeyreğinde falanım herhalde. :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sercan20, bey elinize saglık.
aslında çak yanlış bir karşılaştırma. iki ürün farklı amaçlarla üretilmiş ve bu amaçlar dogrultusunda kullanım yerlererine göre özellikleri degişkenlik gösteriyor.
bu baglamda @Detail 35 beyin aşagıdaki mesajına katılmak isterim. geç olsada keşfermiş hatasını .

Eline sağlık sercan. Peçete testinde gözüktüğü üzere direkt olarak 'demirtozu temizleyici' ürünler janttan ve boyadan "kir" sökme konusunda başarılı değiller ama demirtozu sökmede çok başarılılar. Aslında çoğu detaycı boya yüzeyinde FB jantta RRR kullanarak hata yapıyor, bende dahil. FB de kir sökme özelliği daha çokken demirtozu sökme özelliği RRR ye kıyasla bariz bir şekilde ortada. Bu testte de sen ortaya koymuşsun.

Yorumlarım kişiseldir hata yapıyoruz derken kimseyi eleştirmek amacında değilim :)
size katılıyorum. bahsi geçen ürünler hakkında daha önce yazdıgım bir mesajı paylaşmak isterim. sıraladıgım özelliklr bariz rrr ve fb nin nereleri için üretildigi aşıkar. öz eleştiriniz çok başarılı.
iyi detaylar.

bahsi geçen cvp :
Hızlı Soru - Cevap

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Sercan20, bey elinize saglık.
aslında çak yanlış bir karşılaştırma. iki ürün farklı amaçlarla üretilmiş ve bu amaçlar dogrultusunda kullanım yerlererine göre özellikleri degişkenlik gösteriyor.
bu baglamda @Detail 35 beyin aşagıdaki mesajına katılmak isterim. geç olsada keşfermiş hatasını .

size katılıyorum. bahsi geçen ürünler hakkında daha önce yazdıgım bir mesajı paylaşmak isterim. sıraladıgım özelliklr bariz rrr ve fb nin nereleri için üretildigi aşıkar. öz eleştiriniz çok başarılı.
iyi detaylar.

bahsi geçen cvp :
Hızlı Soru - Cevap
Sağolasın abim, evet aslında yanlış bir karşılaştırma. Sonuçta 2si de farklı amaçlara hizmet ediyor ancak burda ki amacım jant için kullandığımızı kaportaya kullanırsak nasık olur gibisinden soruları cevaplamak için yaptım.

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Eline emeğine sağlık hocam. Bu flowey ürünlerini forumda gördüm ilk kez. Genel olarak herkes memnun görünüyor snow foam bile kullanan var.