Emeklerine sağlık dostum, artık kesinleşti demirtozu temizleyici olarak r10 ekleyeceğim stoğa 
Sen de sevdin bu test işini gümbür gümbür yeni bir test uzmanı olarak geliyorum diyorsun maşallah
Sen de sevdin bu test işini gümbür gümbür yeni bir test uzmanı olarak geliyorum diyorsun maşallah
Ellerine sağlık kardeşim
Benim bu testen anladığım r10 varken w25 in pek rağbet görmeyeceği şeklinde
Açıkçası jant değil de en azından kaporta uygulamasında bir fark göstermesini bekliyordum, biraz hayal kırıklığı oldu bende
Benim bu testen anladığım r10 varken w25 in pek rağbet görmeyeceği şeklinde
Açıkçası jant değil de en azından kaporta uygulamasında bir fark göstermesini bekliyordum, biraz hayal kırıklığı oldu bende
Ellerine sağlık kardeşim, bu kadar fark olacağını tahmin etmiyordum. Çok güzel bir test olmuş. Ben de daha denemedim r10 u, bu hafta kullanmayı düşünüyorum
Ellerine sağlık güzel kıyaslama olmuş. R10 da böyle çok derinlerden gelen malum koku var evet
Eline sağlık sercan. Peçete testinde gözüktüğü üzere direkt olarak 'demirtozu temizleyici' ürünler janttan ve boyadan "kir" sökme konusunda başarılı değiller ama demirtozu sökmede çok başarılılar. Aslında çoğu detaycı boya yüzeyinde FB jantta RRR kullanarak hata yapıyor, bende dahil. FB de kir sökme özelliği daha çokken demirtozu sökme özelliği RRR ye kıyasla bariz bir şekilde ortada. Bu testte de sen ortaya koymuşsun.
Yorumlarım kişiseldir hata yapıyoruz derken kimseyi eleştirmek amacında değilim
Yorumlarım kişiseldir hata yapıyoruz derken kimseyi eleştirmek amacında değilim