Focus mk 2

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar bugün ford focus mk 2 aracımızla karşınızdayım
Ön yıkama işlemlerini gerçekleştirip demir tozu temizliği ve kil uygulamasını gerçekleştirdim

Aracın gerekli boya ölçümlerini yaptım ve sonrasında en sevdiğim cut pastam turtle wax t 10 ve elimde bulunanan 502 ile işlemleri gerçekleştirdim ve m21 ile son işlemi gerçekleştirdim
Hava muhalefeti nedeniyle dışarı çekimi yapamadım üstüne kar da olunca tam final fotoğrafı tadında olmadı ama :)

Sonasında finallere geçelim

Sağ stop ve sol stop arasındaki fark kaza sonrası far değiştiği için iç kısmında aşırı bir sararma vardı dıştan müdahale kurtarmadı malesef

Şurdan da bidahaki konu adına spoiler vereyim

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık çok güzel olmuş son resimdeki aracı dört gözle bekliyorum projeler çok zevkli oluyor resimlere boğ bizi o konuda :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yemin ederim ilk finallere bakınca hani showroom dan sıfır araba çıkarırsın ya, ona bakıyor gibi bir his kapladı içimi, çok güzel olmuş, eline sağlık usta. Resmen katalog resimleri gibi.
Konu sonundaki resme bakınca bir titreme hasıl oldu bende:of::rulet:

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa
Ellerine sağlık çok başarılı bir uygulama olmuş. Focus 2’nin yeri bende ayrıdır tüm focusları severim ama focus 2’yi ayrı bir severim. Güzel araba ve emek verilen detay ikilisi birleşince ortaya şahane sonuçlar çıkıyor. Kazasız belasız sürüşler diliyorum,bol uygulama yapıp paylaşmayı unutmayın :komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Kış günü detay da kolay olmasa gerek :dusun:

Bu arada son fotoğrafın konusunu merakla bekliyorum :deli:

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Bir focus kullanıcısı olarak elinize emeğinize sağlık demek istiyorum. Sahibi güzel bakıp korur inşallah.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Herkese çok teşekkür ederim fotoğrafları final hariç bir ben mi yan görüyorum düz çektim neden böyle oldu anlamadım bu durumdan dolayı kusura bakmayın

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@bugrahongul ellerine sağlık. Final fotoğraflarının sönüklüğünde arabanın rengi de etkili bence :)