Ford Cmax 2006 detaylı temizlik

medxr13

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
.
Araba silkelenmiş dökmüş bütün kiri pisligi
Teşekkür ederim.

Eliniz sağlık ,çok güzel olmuş.
Kapaı arası menteşelerine fırça+apc mi uyguladınız temizlikte?
Emniyet kemerlerini würth silikon sprey ile makaranın en dip kısımların fıslayarak bakıma almak mümkün olurmu sizdeki gibi.
Birde yağlayıcı olarak menteşelere wd40 uygun olurmu acaba?
Evet dip köşe temizliğinde apc+fırça uyguladım genel olarak. Yağlayıcı olarak menteşelere wd40 olmaz tahminimce. Çünkü forumda da paylaşılmıştı bu tarz ürünler yağlama özellikleri yok denecek kadar az ya da kısa zamanda etkisi kalmıyor. O yüzde Tunap markası genel olarak bakım/yağlayıcı vs gibi konularda özelleşmiş ürünleri mevcut, bunlardan seçmek, bu kadar değer verdiğimiz araçlarımız için en doğrusu sanırım
.
Eline sağlık, kısıtlı imkanlar dahilinde oldukça başarılı olmuş, kabuğunu kırmışsın.
Teşekkür ederim, temizlik anlamında başarılı oldu ama parlaklık, polisaj konularında başarısız oldu. Ama yeni alınmış bir araç için en önemli olanın temizlik olduğu düşünülünce, sahibinin içine sinmesi açısından, genel olarak fena değiliz sanırım :D
Elinize sağlık. Bej ve krem döşemelerdeki bu dönüşüme bayılıyorum :) insanın içini ferahlatıyor
Teşekkür ederim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık uygulamaya bayıldım. Mükemmeli geçkin bir uygulama zinciri olmuş :alkisss:

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Teşekkür ederim.

Evet dip köşe temizliğinde apc+fırça uyguladım genel olarak. Yağlayıcı olarak menteşelere wd40 olmaz tahminimce. Çünkü forumda da paylaşılmıştı bu tarz ürünler yağlama özellikleri yok denecek kadar az ya da kısa zamanda etkisi kalmıyor. O yüzde Tunap markası genel olarak bakım/yağlayıcı vs gibi konularda özelleşmiş ürünleri mevcut, bunlardan seçmek, bu kadar değer verdiğimiz araçlarımız için en doğrusu sanırım
.

Teşekkür ederim, temizlik anlamında başarılı oldu ama parlaklık, polisaj konularında başarısız oldu. Ama yeni alınmış bir araç için en önemli olanın temizlik olduğu düşünülünce, sahibinin içine sinmesi açısından, genel olarak fena değiliz sanırım :D

Teşekkür ederim.
Menteşe kısımlarına hangi kodlu yağlayıcıyı kullanmıştınız 107 mi?birde kemer için hangi kodlu yağlayıcı acaba?