Ford Focus Detailing (Turtle wax T10 - flowey 3.3 - chemical guys White Light - CG White wax)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merhaba arkadaşlar, yeni bir uygulama ile beraberiz.

Bu konuda ki misafirimiz bir Focus. Zorlu şartlarda biraz bakımsız kalmış ve kalitesiz ürünler kullanılmış bir araç. Bakalım ne kadar ne yapabiliriz.

Garaja geldiği hali ile;

Hadi bismillah, Davlumbazlar ve kapı içlerini ön yıkanması için kolları sıvayalım.
Biliyorsunuz bu gibi kirli araçlarda vazgeçilmezim, kopamadığım ürün arexons Fulcron ile başlıyorum. Çok etkili Bir ürün. Lastik yanağına sıkar sıkmaz çıkardığı kiri videodan görebilirsiniz.

Akabinde jantlar ın demirtozlarına müdahale edelim, silahımız carpro Iron X. Etkili bir silah. Hızlı ve güçlü. Kokusu da rahatsız etmeyen bir ürün. Rüstünü kanıtlamış vesselam çoğu platformda ve de meşhur youtuberler tarafından onaylanmış.

Ve kaportanın ön yıkamasına geldi sıra, Daha elleşmedik otomobil ile. Var daha sevişmemize. Az sabır.

Flowey b33, güç timsali. Ver odunu, ateşle tetiği der gibi bakıyor. Gerisini bana bırak, ben söker atarım ne varsa....

resim yükleme servisi

Durulama yapıyoruz, videoda görüleceği üzere b33 vaadini yerine getiriyor. Bize pek birşey bırakmıyor, arındırıyor bu çamur deryasında yüzen arkadaşı, akça pakça ediyor....

Bitsin bu hasret kavuşsun eller, fırçalar eldivenler artık. Hücum boruları çalıyor Allah Allah nidalarıyla kalkıyorum atağa. Gazamız mübarek olaa.

Aman yarrabi. O plastik aksamdan çıkan kara kara akan kirler, adeta aman vermeyeceğim çetin geçecek bu cenk diyor. Ama bilirsiniz yıldıraz bir detaycıyı bu alice giz oyunları, yemeyiz biz bu ketenpereyi. Durmak yok yola devam, tüm gücümüzle yükleniyoruz.
Videomuzda alınan tahribat görülüyor, anlatmaya gerek yok, yardımcı olacağız dedeye...

Bu detaylarla mücadelemiz bitince, bu cephede alınan galibiyetin verdiği kıvançla, gururla, yeni cephelerde bir sel gibi, dalga dalga akıyorum.

Jantlar perişan, jantlar ağlıyor, yok mu bize de bir el atan diyor. Yettim gari diyip, sovulun bire soysuzlar diyip dalıyorum davlumbaza, janta, lastiğe. Tabi almışım yanıma CG diablomu, Meg, jant temizleyicimi. Durur muyum, vuruyorum kırbacı, vuruyorum kırbacı...

Düsman baya yormuş olacak ki kova yıkamasında resim video çekememişim, Sonax turuncu şampuan ve sipahiler yani çoklu eldiven ile giriştim, kırdım ağzını burnu, Hani sevişecektik ne oldu:):)

Az kaldı, düşman gardı iyice düşüyor, az daha sabır. Tekrar toparlandım, hadi bakalım demirtozları sıra sizde. Hücümmmmm.
Carpro yine yetişti imdada. Çok kan döktük ama yaz haneye bir sayı daha....

Silindir gibi geçerim dedim üstünüzde verdim bilt hammer Kili, oldular yerle yeksan....

go multiple indir

Baktım zemin müsait, ama çorak bir toprak, hiç parıltıdan eser yok. Parlatırız nedir, yedi düvele nam saldı namımız...

@Sefa46 kardeşimin gönderdiği müthiş bir silahla cepheye çıktım bu sefer, Turtle wax T10. Çok güzel bir pasta, hızlı çalışıyor. Tek vuruşta yere seriyor, çizik mizik koymuyor. Eee tokatımız meşhur. Vurduğumuz indiriyoruz. Tozuyor ama o kadar kusur kadı kızında da artık....

Artık gücü kalmadı düşmanın, bundan sonrası güle oynaya. Çalsın sazlar oynasın Flowey 3.3 ler. Her zaman severek kullandığım finaline hep kefil olduğum bir üründür.

png resim

Arada bir de Combo çekelim de aklını başından iyice alalım. Serseme dönsün, yıldızlar uçsun kafasının üstünde. Ne oluyor, nereye düştüm ben be desin dedim, verdim vp Combo 2 yi.

Mehteran çıktı sahneye, şovunu yapmasın mı, artık zafer türküleri söylenmesi mi.
Beyaza beyaz gerek dedim, CG White Light ile iyice boyunduruğa aldım. Kündeye getirdim, kaptım 2 puan daha...

Oysa ki daha son kozumu oynamamıştım bile, hele bir sakine, CG White wax bu işi nihayete erdirecek.

fotoğraf paylaşım sitesi

İçimizdeki irlandalıları da Temizleyelim de, aramıza nifak sokmasınlar.
Adam gibi adam Adams apc, ile temizleyip, AD Pink shin ile korumaya aldım. Zorlu geçmedi desem yalan olur, buhar makinaleri, matkaplı fırçalar, yıkama makinalara neler neler girdi devreye. Ama pürü pak olarak, tertemiz, tereyağından kıl çeker gibi çektim aldım....

Davlumbazlara Meg. Hyper dressing, camlara flowey s3, jantlara CG wheel guard, lastiklere Meg. All season, dıs plastik aksama Meg vinil, plastik protectant kullandım.

Ee buyurun zaferimizin belgeleriyle sizi başbaşa bırakıyorum.

Son düzenleme:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur Hocam Masallah Eline saglik Malzemeler Sampiyonlar ligi :) Ekipman da saglam E birde Sen olunca ortaya Guzel seyler cikmis gözümuz senlendi gece gece :terlisırıtan:
Teşekkür ederim kardeşim, senin gönderdiğin ürünleri denemeye çalıştım daha çok, hepsinden oldukça memnun kaldım. Bazılarını daha önce kullanmıştım zaten. Ama lastik parlatıcı sını yeni kullandım, aşık oldum kendisine, evlilik teklif edecem:)
Uygulamaya söyleyecek söz yok da Allah neşeni bozmasın abi konu anlatımı harika:kop::komik:
Teşekkür ederim kardeşim, neşe vermesi önemliydi, bir tebessüm ettirdiyse ne mutlu.
Abi eline koluna emeğine sağlık. Yazılarını okurken yüzümden tebessüm eksik olmadı var ol :) Çay eşliğinde videoyu da izleyeceğim.
Teşekkür ederim kardeşim, amaç hasıl olmuş o zaman. Gülen yüzünüz solmasın inşallah.
Eline emeğine sağlık hocam
Araç can bulmuş resmen
Anlatım da 10 numara keyifle okudım:)
Teşekkür ederim hocam. Eyvallah. Keyif verdiysek ne mutlu bize.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık onur üstad, nokta atışı ürünlerle çok başarılı işler çıkarılmış. foamlance hangi makinayla uyumlu hocam, pro hd 400 sanırım makinan, ona uyumlu foamlance linki var mı bakayım bende
Teşekkür ederim, makina HD 600, link şu anda yok bende ama forumda vardı. Mjjc pro diye aratırsan çıkar heralde, yoksa yardımcı olurum ben.
Ellerin dert görmesin master. Her hangi bir kıtadan sana boyun eğmeyecek araç henüz üretilmedi :)
:) teşekkür ederim, teveccühünüz efem.
Elinize, emeğinize sağlık. Uygulama resimlerine bakmanın yanı sıra okurken de bir o kadar keyifliydi :):)
Teşekkür ederim, yapıyoruz arada böyle güzellikler.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
abi eline sağlık, eğlenceli anlatım da ayrı güzel olmuş. yine bir beyazı hayata döndürmüşsün. yazıları okurken hikayeye daldık, araç bi anda sonuçlanıverdi :D b33 ve fitil müdahalesi sonrası akan simsiyah kire diyecek söz yok. cg white serisi yine güzel iş çıkarmış. meret çok güzel derinlik katıyor ama su itişi 0 desem yeridir :( kattığı derinliği görünce boncuğu falan bırakıp elim hep ona gidiyor :D abi bu fulcron b33'e göre daha mı agresif? senin fulcron ile girdiğin yerlere genelde b33 ile giriyorum ama fazla agresif mi kalıyor b33 oralara(lastik,davlumbaz,kapı arası menteşe kısımları vs)?