Formula 1 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İngiltere yarışında hamiltona baya üzülmüştüm kötü bir talihsizlik yaşadı fakat adama helal olsun 2. bitirdi..

İlk Mesaja ve buraya online izlemek isteyenler için link paylaşıyorum. Yarış ,sıralama günlerinde linkteki site üzerinden yarışı takip edebilirsiniz..

21 Temmuz Almanya GP Sıralama Turları

22 Temmuz Almanya GP Yarışı

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
F1 2019 sezonu bugün başladı.
Geçiş imkanının kısıtlı olduğu Avustralya pistinde pek keyif alamadık.
Umarım bir sonraki yarışa Ferrari eksikleri kapatır. Mercedes'e göre yavaş kaldık...

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
F1 2019 sezonu bugün başladı.
Geçiş imkanının kısıtlı olduğu Avustralya pistinde pek keyif alamadık.
Umarım bir sonraki yarışa Ferrari eksikleri kapatır. Mercedes'e göre yavaş kaldık...
Shell ile ortak çalışma yaptık daha güçlü olacak diyorlardı araçlar için ama düzlükte yine Mercedes’ler önde gibi.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Shell ile ortak çalışma yaptık daha güçlü olacak diyorlardı araçlar için ama düzlükte yine Mercedes’ler önde gibi.
Hocam kış testleri sonucu Padok daki ortak yorum, Ferrari'nin en hızlı araç olduğuydu. Ben ne dün ne de bugün o yoruma yakışır bir performans göremedim. Mercedes klasik olarak elini saklar kış testlerinde ama Melbourne pistien özgü bir sıkıntı yaşanmadıysa yeni araç o kadar da iyi değil. Geçen sene kalkışda zıpkın gibi olan Ferrari bu sene o alanda da yavaş kaldı. Mattia Binott'nun işi çok zor.
Ek olarak Alonso'ya rezil seneler yaşatan Honda'nın REdbull ile gsterdiği gelişim inanılmaz.
Aston Martin'i de beğendim ben. Bu sene geçişe izin veren pistlerde çok keyifli dakikalar bizi bekliyor :taraa:

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
2019 yine hüsran parçaları dinleyecez seb soruyor yahu araba gitmiyor sayın ekip neden
Ekip cevap veriyor bilmiyoz
Yahu halimiz içler acısı oy oy barcelona nerde hani en hızlı otomobil sürünerek bitirdi yarışı gitmiyor
Sorun böyle basit bir şey gibi gelmedi bana sanki aracın bütün performansı bu daha ötesi yok gibi geldi herkezin beklediğinşn aksi çıkması da ayrı bir olay nasıl üzgünüm anlatamam büyün sezon bir yarışta bitirdik yine motor yok gibi çekiş rezalet lastik ömrü yiyor ne yaptılar bu sene anlamadım sıralama sonrası herkes şoktaydı olamaz böyle bir şey. Redbull kendini honda ile bulduğunu zannediyor ama son turda bottas motoru bir açtı 1.25 yaptı maxa tam 1 sn fark attı demekki hala çok güçlü bu devir bitmez...... forza ferrari oldu fiat bis....

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hocam kış testleri sonucu Padok daki ortak yorum, Ferrari'nin en hızlı araç olduğuydu. Ben ne dün ne de bugün o yoruma yakışır bir performans göremedim. Mercedes klasik olarak elini saklar kış testlerinde ama Melbourne pistien özgü bir sıkıntı yaşanmadıysa yeni araç o kadar da iyi değil. Geçen sene kalkışda zıpkın gibi olan Ferrari bu sene o alanda da yavaş kaldı. Mattia Binott'nun işi çok zor.
Ek olarak Alonso'ya rezil seneler yaşatan Honda'nın REdbull ile gsterdiği gelişim inanılmaz.
Aston Martin'i de beğendim ben. Bu sene geçişe izin veren pistlerde çok keyifli dakikalar bizi bekliyor :taraa:
Aynen öyle deniyordu. Ancak Mercedes ayakta uyutmuş gibi duruyor şu an. Hamilton da aşırı hırslı olunca Ferrarinin işi yine zor gibi bu sene.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Avustralya GP 2019 yarış tekrarını için birazdan link paylaşacağım. :fisilti:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...