Forum yoneticilerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samatyalı

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Son zamanlarda forumda dikkatimi çeken husus forumun satış kanalına donmesi son 15 konunun 10 tanesi alış veriş… bunun için ayrı bi sadece alış veriş yapılabilinen sayfa oluşturulsa konular arada kırıntı gibi kalmaz … saygılar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Son zamanlarda forumda dikkatimi çeken husus forumun satış kanalına donmesi son 15 konunun 10 tanesi alış veriş… bunun için ayrı bi sadece alış veriş yapılabilinen sayfa oluşturulsa konular arada kırıntı gibi kalmaz … saygılar
Güzel Düsünce hocam Degerlendirmeye alalim ayri bir sekme de olusturabilirsek cok guzel olur:)

Genel Olarak Gordugum Problemi paylasmak istiyorum ;

Suan Forumda Ne Uygulama Paylasan var ne de Bir Test Konusu açan var herkez kabuguna cekilmiş galiba kimse arabada yikamiyor ve Wax ta yapmiyor durum böyle

Satiş Konularinda farkindaysaniz genelde hep alipta kullanilmayan ürünler elden ele dolasiyor Ne zaman kullanilacak buda ayri bir merak konusu :)

Son Olarak 300₺ Koyulan bir ürün ü Ben Satin Aldim gecenlerde Forumdan Ürünü Test Ettim Sizler icin Pek İlgi Alaka Olmasada 3/5 Kisi begenmis sonrada tekrar 250₺ ben ilana koyup sattim sonra sattigim kisi ayni urunu 450₺ tekrar satişa koymus ve satmis suan o ürünün son sahibi ürünü 600₺ satisa cikarmaya calisiyor malesef

2 ay icinde 2 Katina cikmis Sari Siteden Farki kalmamis satiş konularinda Adam 3 Sene once aldigi ve kullanmayip depoda beklettigi ürünleri suanki guncel piyasa fiyatina veriyorsa ee zaten forumdan ve detaydan birsey beklemeyin.

Şunu Demiyorum Herkez ucuza aldi ucuza koysun demiyoruz isteyen istedigi fiyata koyar özgürdür serbesttir kimse karisamaz ancak Forumun Prensibine ve detay ruhuna uysun isteriz hepimiz

Samatyalı

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu arada ben satışa karşı değilim satış olsun tabi Yani forumu yeni keşfeden biri ekseriyetle burda satış yapıldığını zanneder o yüzden satış ayrı bi yere çekilse forum daha dinamik olur

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Satış konusu bu hobi için, gerçekten önemli, bir çok eksiğimi forum sayesinde giderdim, Orbital polisaj makinamı Sefa hocamdan aldım, kullanıyorumda çok şükür, waxdır, demir tozu temizleyicisidir, havludur epey ürün bu şekilde temin ettim :) Tabi benimde dikkatimi çekti satış konuları olması gereken konulardan, daha çok...
Diğer konuya gelirsek forumun üzerinde ölü toprağı var, foruma üye olup epey mesajı olan fakat sadece geçmişe dönük mesajlardan gördüğüm üyeler var yada yönetim tarafından statü verilmiş zamanında aktif ve katkısı olan üyeler var ama çoğunun yeni mesajlarını dahi görmedim, geçmiş konulara girince bana göre yeni yeni üyeler görüyorum :D
Ben fotoğraflı inceleme yapmıyorum, fakat youtube yüklediğim videoları burada paylaşıyorum, hem burda arşiv olsun, abone olmayanlar görsün ve tabiki banada izlenme gelsin diye, son 3-4 konunun bazısına yorum bile yazılmadı, ekseriyette saolsunlar Sefa hocam ve Hakan abi boş geçmiyor yorumluyor.
Hal böyle pek istek kalmıyor insanda...

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Satış konusu bu hobi için, gerçekten önemli, bir çok eksiğimi forum sayesinde giderdim, Orbital polisaj makinamı Sefa hocamdan aldım, kullanıyorumda çok şükür, waxdır, demir tozu temizleyicisidir, havludur epey ürün bu şekilde temin ettim :) Tabi benimde dikkatimi çekti satış konuları olması gereken konulardan, daha çok...
Diğer konuya gelirsek forumun üzerinde ölü toprağı var, foruma üye olup epey mesajı olan fakat sadece geçmişe dönük mesajlardan gördüğüm üyeler var yada yönetim tarafından statü verilmiş zamanında aktif ve katkısı olan üyeler var ama çoğunun yeni mesajlarını dahi görmedim, geçmiş konulara girince bana göre yeni yeni üyeler görüyorum :D
Ben fotoğraflı inceleme yapmıyorum, fakat youtube yüklediğim videoları burada paylaşıyorum, hem burda arşiv olsun, abone olmayanlar görsün ve tabiki banada izlenme gelsin diye, son 3-4 konunun bazısına yorum bile yazılmadı, ekseriyette saolsunlar Sefa hocam ve Hakan abi boş geçmiyor yorumluyor.
Hal böyle pek istek kalmıyor insanda...
Özellikle Sefa ve senin konularındaki videoları hemen izleme imkanım olmuyorsa konuda yazı varsa hemen onu okuyup beğeniyorum sonra vakit bulunca izliyorum.
Yorumsuz bıraktığım varsa bana özelden yazın ben boş geçmem yorum yazarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...