Garaj sohbetleri #2: Master Detailing ile boya koruma ürünleri üzerine sohbet ettik

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Kar, kış, covid, karantina derken 2. video biraz gecikti, ''Seramik'' ürünler hariç boya koruma ürünleri hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik sevgili @Berkay ile.. İyi seyirler.
Abone olup, eğer videoyu beğendiyseniz beğen ikonununa tıklarsanız sevinirim :)
Not: Video kalitesi 4K fakat belli bir süre sonra aktif oluyor, youtube un işleri.. şuan için 360p

Son düzenleme:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ağzınıza sağlık beyler, kahve eşliğinde izliyorum şuan. Çok iyi gidiyorsunuz. :alkıssx:Maşallah Berkay’da Orgeneral gibi.. Kardeşim biraz gül yahu:komik:
Yoruma sesli güldüm, geçen benzer şekilde Berkay öz eleştiri yaptı kendine :D @Berkay biraz yorgun birazda soğuk etkisi var gibi :D Teşekkür ederiz inşallah devamı gelecek :)

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Desteğin için teşekkürler Hakan abi :) Covid v.s var, birşey diyemiyorum, önüzdeki yıllarda mı olur bilmem ama bir gün seninlede bir video çekmemiz lazım :D
Covid'den kurtulduğumuz zaman yaparız ama benim ile daha çok stand up tadında olabilir. Bir şey öğrenmek değil de gülmek için video çekebiliriz :D

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Covid'den kurtulduğumuz zaman yaparız ama benim ile daha çok stand up tadında olabilir. Bir şey öğrenmek değil de gülmek için video çekebiliriz :D
İnşallah abi geçsinde covid bir an önce :) Evet abi o yönünün methi geldi, valla çok keyifli olur neden olmasın :D

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok iyi video elinize sağlık. Berkay abi Vonixx için bazı katı waxlardan daha iyi demiş. Mesela o ürün kiwami ile aynı fiyat bandında diye biliyorum burda tercih hangisi olur? İlkbahar yaz kullanımı için örnek verelim.
Buraya yazıyorum Vonixx der :)

hüdaverdi

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok keyifli ve bilgilendirici sohbet olmuş. Ağzınıza sağlık. Sohbetin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. :tesekkurr:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Çok iyi video elinize sağlık. Berkay abi Vonixx için bazı katı waxlardan daha iyi demiş. Mesela o ürün kiwami ile aynı fiyat bandında diye biliyorum burda tercih hangisi olur? İlkbahar yaz kullanımı için örnek verelim.
kesinlikle vonix :) Boncuklanma parlaklık toz tutma olarak daha iyi sonuç alırsınız. @mirafiori boncuklanmasını ve uygulamasını çekelim bi ara denk gelirse :)