Garaj sohbetleri: Master Detailing ile şampuanlar üzerine konuştuk

Yeni sohbetimiz hangi konuda olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğinize dilinize sağlık.Harika bir konu ve sohbet olmuş. Forum için çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ağzınıza sağlık, bu tür videoların devamı gelir umarım:gulumsemex:
Elinize saglik guzel bir bilgilendirici sohbet olmus ben samimi olarak cok begendim foruma guzel katkisi oldu. @mirafiori ve @Berkay
Bu Tür Videolar Gelse Güzel olur Gerçekten :)
Emeğinize dilinize sağlık.Harika bir konu ve sohbet olmuş. Forum için çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkürler, güzel motivasyon oldu.
Berkay ı zorda olsa açtık. Devamı için Berkay ile düşünmüştük, sizlerin destekleyici yorumları ile yeni video konusu için bir anket oluşturdum oylarsanız sevinirim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Keyifle izledim @Berkay @mirafiori emeğinize sağlık.

Bunu “araç yıkama aşamaları ve ürünleri” şeklinde devam ettirseniz nasıl olur?
Yani demek istediğim ön yıkama şampuanlarıyla başlamışsınız devamında 2. Videoda masada sadece jant detayı ürünleri olsa ve bilgi verseniz. 3. Videoda temaslı yıkama ürünleri kova eldiven pad grid vs. 4. Videoda kurulama gibi gibi aşamalı video olsa süper olur bence. :)

spontane videolar ve anketler yine olsun ama böyle bir seri oynatma listesi olsa süper olur yeni başlayanlar için de kaynak olur.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Yani demek istediğim ön yıkama şampuanlarıyla başlamışsınız devamında 2. Videoda masada sadece jant detayı ürünleri olsa ve bilgi verseniz. 3. Videoda temaslı yıkama ürünleri kova eldiven pad grid vs. 4. Videoda kurulama gibi gibi aşamalı video olsa süper olur bence. :)

spontane videolar ve anketler yine olsun ama böyle bir seri oynatma listesi olsa süper olur yeni başlayanlar için de kaynak olur.
Güzel fikir teşekkür ederiz. Bizim her işimiz spontane oluyor ama bunu planlayabiliriz sanırım :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Fikri bende çok beğendim. Mekan Berkay ın bilgi Berkay ın. Konuşuruz tamam derse, zevkle..

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Muhteşem video olmuş emeğinize sağlık, bilgiler şahane gerçekten. Yalnız temaslı yıkama konusunda nacizane bende kendi yorumumu yapmak istiyorum, Ad purple velvet şampuana ben bir türlü ısınamadım nedenine gelecek olursak üründe kayganlık gerçekten sıfır. 3 değişik şekilde denedim 1/1500, 1/1000 ve 1/500 şeklinde sulandırdım yine kayganlık alamadım. Çevremde kullanan arkadaşlarımda aynı sorundan şikayetçiler. Ürünü yamaçlardan ilk gelen partiden almıştık küçük ambalaj 500 ml. Gördüğüm kadarıyla ürünün galon versiyonunu alanlar baya memnunlar. Üretimle alakalı bir problem mi var orasını bilemiyorum. Kafamda deli sorular… Benim temaslı yıkamada favorim kesinlikle Vonixx v-floc.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Muhteşem video olmuş emeğinize sağlık, bilgiler şahane gerçekten. Yalnız temaslı yıkama konusunda nacizane bende kendi yorumumu yapmak istiyorum, Ad purple velvet şampuana ben bir türlü ısınamadım nedenine gelecek olursak üründe kayganlık gerçekten sıfır. 3 değişik şekilde denedim 1/1500, 1/1000 ve 1/500 şeklinde sulandırdım yine kayganlık alamadım. Çevremde kullanan arkadaşlarımda aynı sorundan şikayetçiler. Ürünü yamaçlardan ilk gelen partiden almıştık küçük ambalaj 500 ml. Gördüğüm kadarıyla ürünün galon versiyonunu alanlar baya memnunlar. Üretimle alakalı bir problem mi var orasını bilemiyorum. Kafamda deli sorular… Benim temaslı yıkamada favorim kesinlikle Vonixx v-floc.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Adams car shampoo kadar kaygan olmasada hatrı sayılır bir kayganlığı var Belki üretim farklıdır dediğiniz gibi. V floc da gayet güzel ama tek eksisi biraz erken kuruyan ve korumayı biraz elleyen bir şampuan. Zararsız seviyede elliyor ama Adams, auto brite kadar koruma dostu değil bunu net söyleyebilirim.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul