nuriksari' Alıntı:
Listerine mouthwash içine konan VP şampuan da dikkatlerden kaçmadı. Son güncel çeyiz fotosu at güzel olur aynı intizamda dizeceksen. Tekrar eline sağlık. Etiketleri nasıl print edip yapıştırıyorsun? Bir de herkes bu fısfısları övüyordu ama yeri uzak kargo da az sayıda gönderilmiyoe diye çok konu okudum. Bir ortak alım yapalım herkesin ihtiyacı vardır 3er 5er dağıtırız. Link ya da kontak verebilirsen sevinirim abicim forum kurallarına aykırı olacağını sanmam.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Hahaha
Listerine şişesini şampuanlarda kullanıyorum özellikle. Bir kapak 25 ml. ürüne tekabül ediyor yaklaşık olarak. Hem detailing sevdasının hem de mesleğin getirdiği bir alışkanlık diyelim görsel düzene özellikle önem veriyorum. Şişelerdeki görselleri ürünlerin 5lt lik şişelerinden alıyorum çoğunlukla. Bilgisayarda her sayfaya 4 ürün sığacak şekilde yerleştiriyorum ve standart A4 kağıda renkli çıktı alıyorum. Daha sonra hem altını hem üstünü koli bantı ile korumaya alıp şişelere yapıştırıyorum. Yapışkanlı kağıtlarda kimyasaldan dolayı yıprama olduğu için bu şekilde daha verimli oluyor. Benim aldığım sitede satış yok şu an.
@Ozgur_gs_91 bazen üreticiden doğrudan toplu alıyor o sayede uygun fiyata ulaşmak mümkün oluyor.