Germatec jant temizleyici

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar germatec Gt Pro Alu Ultra 5 Lt
Bu ürünü kullanan var mı?
Oto yıkamam için jant temizleyci arıyorum, iddialı bir ürün gibi.
Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Önerebileceğiniz etkili bir ürün var mıdır?
Teşekkür ederim şimdiden..

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İlk defa duydum desem yeridir :(

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
sanki yerli denizli'de üretiliyor gibi. ne bir adres ne bir site. hiçbir yabancı bilgi yok. sadece tr adresi mevcut. oda açmıyor. yenileniyorlarmış .
bence maceraya gerek yok fiyatları hiç uygunda degil.
flowey 25 lt üstü gibi ürünlere yönelseniz daha karlı olur gibi sizin adınıza yıkamacı işlemlerinde çok kullanacagı göz önünde bulundurulursa.
hatta yüksel lt alımlarında @FloweyTurkiye den bir iskonto almaşansınızda yüksek. birebir görüşmenizde fayda var.

iyi detaylar.

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
sanki yerli denizli'de üretiliyor gibi. ne bir adres ne bir site. hiçbir yabancı bilgi yok. sadece tr adresi mevcut. oda açmıyor. yenileniyorlarmış .
flowey 25 lt üstü gibi ürünlere yönelseniz daha karlı olur gibi sizin adınıza yıkamacı işlemlerinde çok kullanacagı göz önünde bulundurulursa.
hatta yüksel lt alımlarında @FloweyTurkiye den bir iskonto almaşansınızda yüksek. birebir görüşmenizde fayda var.

iyi detaylar.
Teşekkür ediyorum. Germatec ile konuştum güzel referanslar verdiler fakat birebir kullanan kişiler ile görüşmediğim için tabii bi boşluk oluştu kafamda.
Flowey'de bir araştırayım. Teşekkür ediyorum :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkür ediyorum. Germatec ile konuştum güzel referanslar verdiler fakat birebir kullanan kişiler ile görüşmediğim için tabii bi boşluk oluştu kafamda.
Flowey'de bir araştırayım. Teşekkür ediyorum :)
rica ederim. araştırın tabi. hem;
forumun nerden baksanız %90 flowey ürünlerinin geridönüşleriyle ve bireysel son kullanıcı yorumlarıyla dolu.
burda kime sorsanız bir flowey ürününü kullanmıştır. bundan iyi referans bulumazsınız. incelemenizde çok faydalı olacaktır.
tabi seçim sizin nihai kararınıza kalır.

iyi detaylar.

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
rica ederim. araştırın tabi. hem;
forumun nerden baksanız %90 flowey ürünlerinin geridönüşleriyle ve bireysel son kullanıcı yorumlarıyla dolu.
burda kime sorsanız bir flowey ürününü kullanmıştır. bundan iyi referans bulumazsınız. incelemenizde çok faydalı olacaktır.
tabi seçim sizin nihai kararınıza kalır.

iyi detaylar.
Jant temizleyici olarak floweye karar verdim. Şimdi cam temizleyici arıyorum . Flowey veya amway arasında kaldım..
Önerebileceğiniz cam temizleyici var mı hocam?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Peki hocam saf su veya musluk suyu arasında bir fark oluyor mu?
Forumda biraz araştırma yaptım da bu önemli bir detay sanırım..
olur. suda bulunan mineral seviyeleri il il farklılık göstermekte. bu su sertligini önemli ölçüde etkiler ki ürün çalışmasında başarıyı düşürecektir.
ben distile yani saf su kullanıyorum. onuda 30 lt alın. daha avantajlı olur. benim kullandıgım bu.
Renew Saf Su - 30 Litre fiyatı ve incelemesi, En Uygun Fiyat Hızlı Kargo

başka bir markada alablirsiniz lakin 30 lt alacaksanız bidon alt musluklu olmasına dikkat edin. bu size doldurmada büyük kolaylık saglayacaktır.
görselde mevcut olsada firmayı arayıp teyit isteyin bidon için.

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
olur. suda bulunan mineral seviyeleri il il farklılık göstermekte. bu su sertligini önemli ölçüde etkiler ki ürün çalışmasında başarıyı düşürecektir.
ben distile yani saf su kullanıyorum. onuda 30 lt alın. daha avantajlı olur. benim kullandıgım bu.

başka bir markada alablirsiniz lakin 30 lt alacaksanız bidon alt musluklu olmasına dikkat edin. bu size doldurmada büyük kolaylık saglayacaktır.
Çok teşekkür ediyorum

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

iyi detaylar.
flowey ürünleri çok zamlandı maalesef, önceden diğer markalara göre bariz fiyat avantajı vardı ama şimdi 1-2 ürünü dışında pahallı bile sayılır, tabi firma foruma özel iskonto uyguluyorsa bilemem , sitesindeki fiyatlar yüksek bana göre

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
flowey ürünleri çok zamlandı maalesef, önceden diğer markalara göre bariz fiyat avantajı vardı ama şimdi 1-2 ürünü dışında pahallı bile sayılır, tabi firma foruma özel iskonto uyguluyorsa bilemem , sitesindeki fiyatlar yüksek bana göre
katılıyorum. bireysel son kullanıcı ebatları ne yazık ki şu an rakabetçi bir politika izleyecek düzeyde degil.
ama benim önerdigim oto yıkama işletme sahibi için 25lt üzeri alımlar için geçerli ki bu ebatlarda makul seviyede karllılık saglanabilir.
tabi birde bahsi geçen ne idiği belirsiz markayla kıyaslamasında kendini kanıtlamış olması hasebiyle öne kıkması.
yoksa tabi bu markanında alım kararı kişsel bir tercih olarak fiyatlandırma başarı F/P oranları göz önünde bulundurulur.

iyi detaylar.

Fetih1453

Çaylak Detaycı
Üye

Hocam saf su değil de normal doğal kaynak suyu kullansak ayni şekilde tam etki göstermez mi ?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hocam saf su değil de normal doğal kaynak suyu kullansak ayni şekilde tam etki göstermez mi ?
malesef göstermez.
kaynak suları sitelerinde ;
''Yeryüzündeki sular buharlaşarak bulutlarda depolanır ve tekrar yeryüzüne yağmur olarak döner. Dönüş sürecinde atmosferdeki karbondioksiti çözer ve bir miktar asidik hale gelir. Bu asidik yağmur suyu muhtelif kaya katmanlarından ve akiferlerden kalsiyum karbonatı çözmektedir. İşte bu çözülmüş mineralleri yüksek miktarlarda taşıyan sulara sert su denir.''
ibaresini göreceksiniz bizim ürünlerde bulunmasını istemedigimiz bu miraraller sert su diye tabir ettigimiz nitelik, ürün çalışmasını olumsuz etkileyecek çözücü ve taşıyıcı ajanların kabiliyetlerini azaltacak yerine göre kaldıracaktır. ürün çözüm odaklı davranış sergilendiginde ürün sarfıyatı doguracaktır.

bunun yerine hiç olmadı ısı yönteyimyle minalarlerinden ayrılmış su kullanabilirsiniz. yani kaynatılmış süzülmüş su.
tabi en saglıklı yöntem firmalarında üstüne basarak belirtlikleri safsu kullanımıdır.

iyi detaylar.