Giriş seviyesi için f/p ürünler

ctnkyx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
arkadaşlar sıfırdan paket yapacağım. çok alternatif var çok pahalı olmayan bir sepet yapacağım. hangi ürünleri alayım iç-dış detaylı temizlik yapmayı düşünüyorum. 3-4 araçta kullanmayı planlıyorum. artı olarak deri koltuk için öneri lazım

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Eskiden K2 ürünleri fp olurdu şuan fp olmaktan çıkmış gibi. Fiyat olarak bi tık yukarıda olsada Deturnerin ürünleri güzel.

ctnkyx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Eskiden K2 ürünleri fp olurdu şuan fp olmaktan çıkmış gibi. Fiyat olarak bi tık yukarıda olsada Deturnerin ürünleri güzel.
Çoğu ürün stokta yok hocam. Alternatif çok marka var kafam karıştı baya net şu ürünleri al dediğin şeyler varsa link atar mısın? Bez sampuan fırça vss

ilhan.erkan99

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Çoğu ürün stokta yok hocam. Alternatif çok marka var kafam karıştı baya net şu ürünleri al dediğin şeyler varsa link atar mısın? Bez sampuan fırça vss
cilakutusuna sorduğumda bu hafta stok geleceğini söyledi. stok gelince güncel fiyattan karşılaştırma yaparsınız hocam. 5-6 ay önce fiyatları makuldü

kurulama havlusu spark 2315 takip edin arada 250-300 bantlarına düşüyor. fiyatına göre çok iyi. bir de kfz euphrate bakarsınız 350-400 bandına alınabilir

eldiven olarak şuan amazonda spark 7050 170tl, horizon marka eldiven 250 civarlarında f/p bir üründür.

mikrofiber bez için yakın çevrede züccaciyeden suff marka alabilirsiniz 100tlye 3lüsünü alıyorum memnunum

iyziconun 1000/500 tl kampanyası var onu da değerlendirenilirsiniz

Zerdedd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Şanlıurfa
arkadaşlar sıfırdan paket yapacağım. çok alternatif var çok pahalı olmayan bir sepet yapacağım. hangi ürünleri alayım iç-dış detaylı temizlik yapmayı düşünüyorum. 3-4 araçta kullanmayı planlıyorum. artı olarak deri koltuk için öneri lazım
170-200 liralık ürünler bir işe yaramaz alıyorsanız bir kere alın kafanız rahat etsin

Yıkama eldiven pesi - carpro dabdab
Kurulama havlusu - uygun bir şey diyorsanız güderi bez , nasiol , kfz iyi bir havlu - liqiud elemens
Şampuan - uygun bir şey newmix snow foam iyi bir şampuan isterseniz k2 pro bela, vonix v-floc , valet pro formula 1 Ph notr dur arabaya zarar vermez