Bugün fırsat bulup bu ürünü sizlerle birlikte incelemek istedim. Aracım 2 haftadır hiç yıkanmadı ve baya kötü hava koşullarında kullanıldı. Ön janttaki halini sizlerle paylaşmak istiyorum. Aracı benzinlikte yıkamaya gittim havanın yağmurlu olması ve yasaklar olduğundan boştu. Ürünü sıkmaya başladım ve çok çabuk tepkimeye girdi tüm jant mosmor oldu. Tecrübem olmadığı için diğer ürünlerin kokularına kıyaslamaya yapamayacağım ama iyi bir kokusu yok zaten yüzümde maske vardı pek gelmedi ama hissettirdi. Ürün su gibi akışkan değil sıkınca yüzeyde tutunuyor. Ben bu derece renk vereceğini hiç hayal etmiyordum beni şaşırttı açııkcası. İlk resimdeki janta sıktım biraz bekleyip Manuel fıs fıs ile su sıktım fakat akıtamadım tazyikli suya ihtiyaç duyuyor. Ben de hemen diğer jantlara uygulayıp araca valet pro citrus prewash uygulayana kadar çalışmasını bekledim ve tazikli su ile aracı yıkadım. Sonuç bu. Benim jantlarım biraz berbat durumda daha önceki yıkamalarımda defalarca fırçayla girmeme rağmen dip kenarlara siyahlıklar çıkmıyor birtürlü. Bu üründe onları çıkaramadı. Gerçi fırçalamadım ama çıkarabileceğini zannetmiyorum. Ayrıca özür dileyerek mendil testi yapmayı unuttum.. Sonuç olarak ben üründen memnun kaldım. Beklentimi karşıladı. İlk fırsatta kaporta üzerinde de deneyip sizlerle paylaşırım. Tam kuruladım bsd uygulayacakken yağmurda başladı kaputu bsdleyip Bi boncuk fotosu da aldım.))) Okuduğunuz için teşekkür ederim..

Son düzenleme: