İnceleme Good Stuff Rims Detailer Hidrofobik Jant Parlatma ve Koruma Spray İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Bugun ku Test Konuğumuz Good Stuff un Rims Detailer Adli ürünü bu ürün nedir?
Jant lari Koruma ve Hidrofobi Saglayan Jantlar icin Üretilmis Quick Detailer diyebiliriz.
Amaci;Jantlarin Daha Az Kirlenmesini saglamak,Ekstra bir parlaklik katmak ve Hidrofobi olusturmak yani su iticilik.

Fiyati:145₺ 250 ML Bölünmüs olarak daha uyguna gelmektedir.

İncelemeyi uygulamali olarak video cektim arkadaslar öncesinde Jantlari temizledim ve hazir hale getirdim uygulama sonrasi hidrofobi gercekten güzel özellikle kis aylarinda yagisli havalarda daha iyi olacagini dusunuyorum zaman olmadi ki kis ayinda deneyelim kismet buguneymis uygulama videosu oncesi ve sonrasi asagidadir arkadaşlar.İyi Seyirler

Uygulama Videosu

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaşlar Selamlar

Bugun ku Test Konuğumuz Good Stuff un Rims Detailer Adli ürünü bu ürün nedir?
Jant lari Koruma ve Hidrofobi Saglayan Jantlar icin Üretilmis Quick Detailer diyebiliriz.
Amaci;Jantlarin Daha Az Kirlenmesini saglamak,Ekstra bir parlaklik katmak ve Hidrofobi olusturmak yani su iticilik.

Fiyati:145₺ 250 ML Bölünmüs olarak daha uyguna gelmektedir.

İncelemeyi uygulamali olarak video cektim arkadaslar öncesinde Jantlari temizledim ve hazir hale getirdim uygulama sonrasi hidrofobi gercekten güzel özellikle kis aylarinda yagisli havalarda daha iyi olacagini dusunuyorum zaman olmadi ki kis ayinda deneyelim kismet buguneymis uygulama videosu oncesi ve sonrasi asagidadir arkadaşlar.İyi Seyirler

Uygulama Videosu

Eline koluna sağlık abi :)

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Şu jantlar benim Megane'a ne güzel olurdu :D inceleme için teşekkürler, ürün dayanım süresi ne kadar acaba merak ettim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık üstad test için teşekkürler
Bu tarz bir ürün arıyorum dayanımını devamını bekliyorum:)
Pek dayanim olacagini sanmiyorum ama yine beklemedeyiz arac suan bende :)

Kardesim Tesekkur ederim :)

Eline sağlık, kesene bereket :)
Tesekkurler hocam :)

Ellerinize sağlık Sefa hocam :) Aynısı bende de var, henüz deneyemedim.
Deneyimle hocam uygulamasi zaten pratik dayanim.nasil olur merak konusu :)

Şu jantlar benim Megane'a ne güzel olurdu :D inceleme için teşekkürler, ürün dayanım süresi ne kadar acaba merak ettim.
Bunlar 20 inc Talisman Jantlari cok guzel gercekten :terlisırıtan: Dayanimina bakayim.takip.etmeye calisacagim.

Abi Tesekkur ederim:)