Grand cherokee full detay.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba motor sezonu yavaştan biter araba sezonu başlar. Uygulamamıza geçelim.

Önce kirli hallerimiz gelsin.

İç kısımları süpürme ile başlıyoruz.

Sonrasında pedal vs alt trim lere fırça ve flowey interior cleaner ile detaylı temizlik.

Paspas lara temizlik.

İç kısımların tozunu alıyoruz

Tüm yüzeyin tozunu aldıktan sonra iç kısımlara flowey c4 kullandım. Camları iç taraftan flowey cam temizleyici ile silip kapılarımızı kapatıyorum.

Geçelim dış kısımlara önce jantlardan başlıyoruz. Jantlara nigrin jant temizleyici kullandım. Kötü koskusuna ragmen işini güzel yapıyor.

Jantlar biraz beklesin ön yıkamamızı yapalım. Ön yıkamada autobrite magic foam kullandım 150 ml ürün çılgın köpük yapıyor.

Jantlara bir perde basınçlı su ve arkasından iç kısımlara fırça operasyonu.

Çift kova yıkamaya geçiyoruz. Çift kova yıkamada sonax 2 in 1 şampuan kullandım.

Çift kova yıkamamızı yaptıktan sonra durulama ve arkasından yeni temiz bir yıkama kovası hazırlayıp kil eldiven ile yüzeyi demir tozu ve benzeri durumlardan temizliyoruz.

Bir perde daha durulayıp Kurulamaya geçiyorum kurulamada yaprak üfleme makinası ve klin duo kullandım.

Kurulamada bittikten sonra polisaj işlemine geçebiliriz. Arabamız ankarada serviste yol çamuru gitsin güzel görünsün diye yıkamacıya veriliyor ve yıkamacı katliamı. Malesef Benim 10 yılda araç yıkama ile veremeyeceğim hasarı arkadaş tek yıkamada vermiş.

Çok az bir yerde olsa bantlama işlemini yapalım.

Çizik durumuna göre Polisajda sonax cut max sonax perfect finişh ve Flowey hard cut ve medium cut kombinasyonunu kullandım.

DENİZLİ

Son düzenleme:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Polisaj üzerine bir kaç resim.

Arada çay molası

Dış trimlere geçiyoruz bu kısımda koch chemie nano magic kullandım bu ürünüde beğenerek kullanıyorum.

Dış korumaya geçelim dış korumada infinity wax super gloss kullandım.

Lastiklere ve davlumbaza geçiyoruz nanolex tire davlumbaz da exup lastik ürünü kullandım.

Finaller gelsin

DENİZLİ

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık Sensei, senden beklenen ve özlenen uygulamalar geliyor. Maaşallah çok güzel olmuş, yansımalar harika.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eline sağlık Süleyman @Dragstar nihayet beklediğimiz uygulamaları görüyoruz. Sezon bitmeden E39 da detaylı görelim sonra Dragstar bi parlatır garaja yatırırsın sende uygulama bitmemesi lazım. ;) Polisaj makinesi nedir bu uygulamada kullandığın onu merak ettim. Bir de resimler araba nasıl yıkanmaz ve 1 yıkamada nasıl mahvedilir akabinde nasıl düzeltilir tadında bir derslik detay olmuş. süper...

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık abi , çay hazır deseydin gelirdik ama neyse :mutlu:<3

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
kulaklarımda şampiyonlar ligi müziği canlandı :)
garaj araba uygulama mükemmel
Teşekkürler

Teşekkürler

Eline sağlık Sensei, senden beklenen ve özlenen uygulamalar geliyor. Maaşallah çok güzel olmuş, yansımalar harika.
Teşekkürler master devamı gelecek

Sürücülerin ve yayaların gözlerini kamaştırmaktan dolayı ceza yazmasınlar
Teşekkürler

maaşallah :nazar:
hocam onu bunu bırak da garaja bi kanepe at ev diye kullan ya :) garajın hastasıyızz:taraa:
Teşekkürler hanım tarafından garajdan çıkmıyorsun diye yakınmalar başladı bile

Elinize sağlık çok güzel uygulama olmuş.
Teşekkürler

Başlığa "Kota düşmanı" ibaresini eklemelisin @Dragstar :) Ellerine sağlık.
Teşekkürler Murat cep den bir kaç girdim gerçekten kota düşmanı

Teşekkürler

Bir Süleyman bey klasiği daha...
Teşekkürler hocam

Maşallah:nazar:

Daha güzel bir kelime bulamadım
Teşekkürler

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Eline sağlık Süleyman @Dragstar nihayet beklediğimiz uygulamaları görüyoruz. Sezon bitmeden E39 da detaylı görelim sonra Dragstar bi parlatır garaja yatırırsın sende uygulama bitmemesi lazım. ;) Polisaj makinesi nedir bu uygulamada kullandığın onu merak ettim. Bir de resimler araba nasıl yıkanmaz ve 1 yıkamada nasıl mahvedilir akabinde nasıl düzeltilir tadında bir derslik detay olmuş. süper...
Teşekkürler nurettin sıra e39 da polisaj makinası çin malı dongwei diye bi markaydı hafif oluşu be kullanım kolaylığı hoşuma gidiyor.

Hocam muhteşem bir uygulama. Emeğinize sağlık
Teşekkürler hocam

Ellerine sağlık abi , çay hazır deseydin gelirdik ama neyse :mutlu:

Sen gel çay değil ne istersen hazır

Moderatör tarafında düzenlendi:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yıkamacı bez değil zımpara kullanıyordu arabayı yıkarken sanırım :kizgin:
ellerinize sağlık, bol fotolu uygulamaların hastasıyız <3:)