Grand cherokee hafta sonu temizligi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba güneşli bir pazar gününü kaçırmamak için bugün siyah canavarımla ilgilendim iki haftadır bir kaç arazi gezisi yaptık dışı kadar içide epey bir kirlendi iç dış yaklaşık olarak 5.5 saat kadar sürdü

Önce içerisinden başladım kompresör havalı tabanca ile koltukların ve iç tarafların tozunu attırdım

Halıları arnica ıslak kuru süpürge ile güzelce süpürdüm

Süpürme işlemi bittikten sonra tornador ve 30-40 ml kadar valet pro carpet ile halı, kapı içleri ve havalandırma kanallarının temizligini yaptım

Halımız sıfır gibi çıktı

Temizlik bittikten sonra iç kısıma sonax red summer kokpit ve gyeon leather ile korumaya aldım iki ürününde finalini ve az temizlik kabiliyeti begeniyorum iç kısımda başka bir temizleyici ürün kullanmaya çok gerek kalmıyor. İkinci şişe gyeon leatheri kullanmaya başladım

İç kısım bittikten sonra geçiyoruz dış kısımlara

Önce jantlara 1/5 sulandırılmış valet pro bilberry kullandım

Çok çamurlu olan yerlere valet pro citrus prewash kullandım

Sonra basınçlı su geçmeden foam lance ile autobrite magic foam 150ml + 850 ml su ile köpük show

Basınçlı su geçtikten sonra çift kova kısa uzun tüylü yıkama eldiveni ve gyeon bathle + ile yıkadım

Yıkama işi bittikten sonra hava tabancası ve uber premium yellow ile kuruladım

Bu uygulama içerisinde bir de test Var onuda ürün testleri bölümünde ayrı paylaşacagım

Test uygulamasını yaptıktan sonra silecek altındaki plastik kısıma polish angel master sealant attım çok güzel bir final bıraktı

Lastiklere gyeon tire kapı altı plastiklere 1/4 sulandırılmış valet pro protectant geçtim 1/4 sulandırmada mat güzel bir finali var davlumbaza meg hd geçtim ve bitirdim

Final fotolarının bir kısmı akşam saatlerine kaldıgı için güneşi kaçırdık çok iyi çıkmadı

Test anında kaput yansıması sonra güneş gitti

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Süleyman eline sağlık çok güzel yansımalar ve parlaklık gerçekten. Her zaman dediğim gibi detailing de nirvanasın.

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Eline sağlık Süleyman abi harika olmuş özellikle iç temizlik on numara

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Elinize sağlık. VP Carpet'ın havalandırma kanallarında kullanıldığını ilk defa görüyorum. Dezenfekte özelliği de var mı yoksa toz vs. temizliği için mi kullanılıyor? Ayrıca cebe bez sıkıştırma konseptini beğendim. Tam bir temizlik aşkı :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
Elinize sağlık. VP Carpet'ın havalandırma kanallarında kullanıldığını ilk defa görüyorum. Dezenfekte özelliği de var mı yoksa toz vs. temizliği için mi kullanılıyor? Ayrıca cebe bez sıkıştırma konseptini beğendim. Tam bir temizlik aşkı :)

Teşekkürler o an valet pro carpet cleaneri apc olarak kullandım hariçten bi özelligi oldugu için degil ama güzel temizlik yapıyor.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Dragstar' Alıntı:
Paian' Alıntı:

Teşekkürler o an valet pro carpet cleaneri apc olarak kullandım hariçten bi özelligi oldugu için degil ama güzel temizlik yapıyor.

Hahaha üstat detayı sen yapınca kesin bi sebebi vardır diye düşünüyorum genelde :) Bir de Bathe+ normal temizlik için uygun mu? Yoksa temiz araca bir kat yapıp su iticilik için kullanmak daha mı iyi .?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:
Paian' Alıntı:

Hahaha üstat detayı sen yapınca kesin bi sebebi vardır diye düşünüyorum genelde :) Bir de Bathe+ normal temizlik için uygun mu? Yoksa temiz araca bir kat yapıp su iticilik için kullanmak daha mı iyi .?
Bathe + normal şampuan gibi yıkama kovası ile kullanıyorum. Temizlik için uygun bi şampuan.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Detayın dibi işte. Ekipmanlarda çok sağlam.
Ellerine sağlık abi.
Canavar kükremiş resmen :D

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese teşekkürler

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Sen yıkama abi ben intahar edecem benzinlikciyiz valla evi değiştirecem senin yüzünden :) abi çılgınlar gibi bir şey bu olay tam benlik izlerken valla içim gidiyor :):)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
technologyst' Alıntı:
Sen yıkama abi ben intahar edecem benzinlikciyiz valla evi değiştirecem senin yüzünden :) abi çılgınlar gibi bir şey bu olay tam benlik izlerken valla içim gidiyor :):)

Teşekkürler