GÜNCELLEME Wetproof Easy&Extreme Cam Su Kaydırıcı

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba bugun kü Test Konugumuz Wetproof Easy Extreme cam su kaydırıcı ürünüdür.Ürün pek piyasada bulunmuyor ben öneri üzerine alıp kendi araçlarımıza uygulayacagım ilk uygulama yı sizlerle paylaşmak istedim Wetproof un Seramik Kaplama ürünüde mevcut Yerli üretim olup Dogus Oto,Borusan vs gibi markalara tedarik saglıyor oradaki sıfır satılan araçlara uygulanıyormuş perakende satışları pek yok ben sadece Trendyol da gördüm fiyatı 220 Tl dir.

Ürün İçerigi

Ürün fıs Sprey şeklinde
Uygulama Takozu
Uygulama Pedi

Çıkmaktadır her ikisini de test ettim.

Ürünün uygulama aşaması

Ürünü ped e sıkarak seramik uygular gibi cam a uyguladım tüm camı bitirir bitirmez hemen arkasından sildim çok kurudugu zaman leke kalıyor tekrar üzerinden geçmemiz gerekiyor.

Uygulamanın Videosu
Normal Hortum Su ve Basınçlı Su testi

Hidrofobik su itişi güzel fiyat olarak tartışılabilir ürün güzel beklentiyi karşılıyor umarım sizlere yardımcı olmuştur.

SON SAYFADAN GÜNCELLEMEYİ İZLEYEBİLİRSİNİZ ARKADASLAR.

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Elinize sağlık. :begenixx:
Bu inceleme ile ilgili eğer takip etme şansınız var ise dayanım ve kaç km/H dan itibaren su itmeye başlıyor konularınızı paylaşabilirsiniz çok memnun olurum kendi adıma.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık. :begenixx:
Bu inceleme ile ilgili eğer takip etme şansınız var ise dayanım ve kaç km/H dan itibaren su itmeye başlıyor konularınızı paylaşabilirsiniz çok memnun olurum kendi adıma.
İnceleme için teşekkürler, fiyatına göre zayıf gibi geldi bana. Bir de reel olarak yağmurda denemek lazım. Kaç km hızda çalışmaya başlıyor, dayanımı VS.
Kendi aracıma da yapar yagmurlu birgünde video çekerim hocam o aklımdaydı ilk fırsatta yaparız aslında herkezin aklındaki deli soru buydu :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
elinize sağlık yani fiyatı çok geldi bana dayanımı nasil birde ona bakmak gerek ben nasiol glasshild kullanıyorum b33 vs etki etmiyor çok memnunum sahsen
Malesef fiyatlar çok pahalı dayamını gözlemleyecegiz ben de ilk defa uygulamasını yaptım konu hakkında tecrübe kazandıkça sizlerle paylaşırım buradan.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık Sefa hocam. Su itişi tam glaco ultra tadında, yani pek beğenemedim :) Fiyatına göre daha iyi olmalıydı. Dışarı satıp tekrar ithal ediyorlar herhalde yoksa bu fiyata gelmezdi :) Dayanım çok iyi olursa belki tercih edilebilir.
Olabilir hocam :)

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Uygulama için teşekkürler düşünen arkadaşlar için izlenim oldu.Geçen ay İkinci el aldığım aracımın eski sahibi altur otomotivde bu markanın seramik kaplamasını yaptırmış bagajdada malzemenin yarısı bagajda duruyor.Sizce kalite olarak nasıldır hare giderici yapıldıktan sonra kullanmaya değer mi tecrübe eden arkadaşımız oldu mu seramik kaplamasını.Bagajda uzun zamandır durmasına rağmen kristalleşmemiş ürün.