Arkadaşlar Merhaba bugun kü Test Konugumuz Wetproof Easy Extreme cam su kaydırıcı ürünüdür.Ürün pek piyasada bulunmuyor ben öneri üzerine alıp kendi araçlarımıza uygulayacagım ilk uygulama yı sizlerle paylaşmak istedim Wetproof un Seramik Kaplama ürünüde mevcut Yerli üretim olup Dogus Oto,Borusan vs gibi markalara tedarik saglıyor oradaki sıfır satılan araçlara uygulanıyormuş perakende satışları pek yok ben sadece Trendyol da gördüm fiyatı 220 Tl dir.
Ürün İçerigi
Ürün fıs Sprey şeklinde
Uygulama Takozu
Uygulama Pedi
Çıkmaktadır her ikisini de test ettim.
Ürünün uygulama aşaması
Ürünü ped e sıkarak seramik uygular gibi cam a uyguladım tüm camı bitirir bitirmez hemen arkasından sildim çok kurudugu zaman leke kalıyor tekrar üzerinden geçmemiz gerekiyor.
Uygulamanın Videosu
Normal Hortum Su ve Basınçlı Su testi
Hidrofobik su itişi güzel fiyat olarak tartışılabilir ürün güzel beklentiyi karşılıyor umarım sizlere yardımcı olmuştur.
SON SAYFADAN GÜNCELLEMEYİ İZLEYEBİLİRSİNİZ ARKADASLAR.
Ürün İçerigi
Ürün fıs Sprey şeklinde
Uygulama Takozu
Uygulama Pedi
Çıkmaktadır her ikisini de test ettim.
Ürünün uygulama aşaması
Ürünü ped e sıkarak seramik uygular gibi cam a uyguladım tüm camı bitirir bitirmez hemen arkasından sildim çok kurudugu zaman leke kalıyor tekrar üzerinden geçmemiz gerekiyor.
Uygulamanın Videosu
Normal Hortum Su ve Basınçlı Su testi
Hidrofobik su itişi güzel fiyat olarak tartışılabilir ürün güzel beklentiyi karşılıyor umarım sizlere yardımcı olmuştur.
SON SAYFADAN GÜNCELLEMEYİ İZLEYEBİLİRSİNİZ ARKADASLAR.
Son düzenleme: