Gunes yanığı folyo kaplama ?

Stro4k

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Aracımda güneş yanigi başlangıcı var ilk önce folyo çektirecektim sokerken vernik kalkabilir dedi folyocu. Bende boya koruma yaptırdım ama bazı arkadaşlar boya koruma işe yaramaz diyorlar. Poliuretan folyo çektirsem sokerken yine sorun olur mu ? Bana bi yardımcı olun gunes yanigi daha fazla buyumesini istemiyorum. Tavanın sadece bi yerinde var avuç içi kadar mudahele etmezsem daha çok büyüyecek güneşte daha çok belli oluyor

Stro4k

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Folyo sokerken vernik kalkar mı ? Kalkarsa boyanması mı lazım illa

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Daha önce de başlık açtınız. Oraya da yazdık. O başlıktan devam edebilirsiniz . Gerekli mesajlar yazıldı Ama siz hala güneş yanığı büyüsün istemiyorum diyorsunuz.

Stro4k

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Daha önce de başlık açtınız. Oraya da yazdık. O başlıktan devam edebilirsiniz . Gerekli mesajlar yazıldı Ama siz hala güneş yanığı büyüsün istemiyorum diyorsunuz.
Bi çözüm bulamadım çünkü hocam kusura bakmayın

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bi çözüm bulamadım çünkü hocam kusura bakmayın
Aracımda güneş yanigi başlangıcı var ilk önce folyo çektirecektim sokerken vernik kalkabilir dedi folyocu. Bende boya koruma yaptırdım ama bazı arkadaşlar boya koruma işe yaramaz diyorlar. Poliuretan folyo çektirsem sokerken yine sorun olur mu ? Bana bi yardımcı olun gunes yanigi daha fazla buyumesini istemiyorum. Tavanın sadece bi yerinde var avuç içi kadar mudahele etmezsem daha çok büyüyecek güneşte daha çok belli oluyor

Boya koruma işe yaramaz diyen bazı arkadaşlarınıza sorun hocam, boya koruma işe yaramıyorsa neyin işe yaradığını biliyor olmaları lazım öyle değil mi? Biz, bir önceki açtığınız konuya detaylıca yazmıştık. Folyo meselesini de o bazı arkadaşlara sorabilirsiniz.