Herkese merhaba
Malum yagmur çamur derken araçlarıma bişey yapamamıştım bugün yıkama yaptım sanki üstümden agır bir yük kalktı
Bmw nin hiç bu kadar kirlendigini hatırlamıyorum desem yeridir. Herkes ne bu arabanın kiri demeye başlamıştı.
Önce iç kısımı süpürge ile süpürdüm basınçlı hava tuttum.
Dış kısıma geçiyoruz önce jantlardan başlıyoruz jantlara nigrin jant temizleyici kullandım
4-5 dk sonrası
Sonrasında çok çamurlu olan bölümlere autobrite citrus pre wash
Jantlara bir perde basınçlı su geçtikten sonra fırça ve yıkama eldiveniyle lastiklere detaylı temizlik.
Dış kısıma pre wash üzerine snow foam geçtim kar köpükte temizligini begendim autobrite magicfoam kullandım birazda nonolex pure ekledim
Basınçlı suyun arkadından yüzeyi çizebilecek birçok kirden çamurdan kurtuluyoruz ve kalabilecek olan trafik filmi için geçiyoruz çift kova yıkmaya.
Çift kovada uzun tüylü koyun yünü eldiven ve 40 ml nanolex pure kullandım.
Yıkama işlemi bittikten sonra kurulamaya geçiyoruz kurulamada uber premium yellow kullandım. Ürün Test ettigim kaput hariç diger yerlere zymöl field glaze ıslak sık kurula şeklinde kullandım ve çok güzel parlaklık elde ettim.
İçten dıştan camlarımızı temizliyoruz
Dış plastikleri m700 ile temizledim ve koch chemie nano magicplast ile korumaya aldım ürünü beğenerek kullanıyorum.
Lastiklere nanolex tire uyguladım
Davlumbaza exup lastik parlatıcı uyguladım
Tekrar iç kısıma geçtim iç kısımda koch chemie cockpit kullandım ve bitirdim
Havalandırmaları temizleyelim ince detay
Final resimleri
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Malum yagmur çamur derken araçlarıma bişey yapamamıştım bugün yıkama yaptım sanki üstümden agır bir yük kalktı
Bmw nin hiç bu kadar kirlendigini hatırlamıyorum desem yeridir. Herkes ne bu arabanın kiri demeye başlamıştı.
Önce iç kısımı süpürge ile süpürdüm basınçlı hava tuttum.
Dış kısıma geçiyoruz önce jantlardan başlıyoruz jantlara nigrin jant temizleyici kullandım
4-5 dk sonrası
Sonrasında çok çamurlu olan bölümlere autobrite citrus pre wash
Jantlara bir perde basınçlı su geçtikten sonra fırça ve yıkama eldiveniyle lastiklere detaylı temizlik.
Dış kısıma pre wash üzerine snow foam geçtim kar köpükte temizligini begendim autobrite magicfoam kullandım birazda nonolex pure ekledim
Basınçlı suyun arkadından yüzeyi çizebilecek birçok kirden çamurdan kurtuluyoruz ve kalabilecek olan trafik filmi için geçiyoruz çift kova yıkmaya.
Çift kovada uzun tüylü koyun yünü eldiven ve 40 ml nanolex pure kullandım.
Yıkama işlemi bittikten sonra kurulamaya geçiyoruz kurulamada uber premium yellow kullandım. Ürün Test ettigim kaput hariç diger yerlere zymöl field glaze ıslak sık kurula şeklinde kullandım ve çok güzel parlaklık elde ettim.
İçten dıştan camlarımızı temizliyoruz
Dış plastikleri m700 ile temizledim ve koch chemie nano magicplast ile korumaya aldım ürünü beğenerek kullanıyorum.
Lastiklere nanolex tire uyguladım
Davlumbaza exup lastik parlatıcı uyguladım
Tekrar iç kısıma geçtim iç kısımda koch chemie cockpit kullandım ve bitirdim
Havalandırmaları temizleyelim ince detay
Final resimleri
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Moderatör tarafında düzenlendi: