GYEON APC VE PRESERVE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omrard

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ERZURUM
bu detay dünyasına yeni adım attım bu siteyide bi 30 dakika önce keşfettim. keşfetmeden önce gyeonun apc si ve gyeonun preserve ürününü aldım iç temizlik için fakat forumda okuduğumda iç plastiklere çok fazla apc kullanmayın şeklinde olmuş. şimdi iç aksamı ilk temizlik için apc ile temizleyip preserve ile korumalımıyım yoksa direkt preserve ile mi silmeliyim? Ürünleri kaliteli oldukları için aldım iç aksam için iyimidirler yoksa daha iyi önerebileceğiniz malzemeler var mıdır?

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Preserve koruma ürünüdür, yüzeyi temizlemeden uygulanmaz. aldığınız iki üründe iyidir.

Fakat apc uygulanmaz tabiri yerine , apc uygulamaya gerek yok. Zaten nemli bez veya hafif kimyasallı (interriour detailer ) tarzı bir ürünle yada daha soft bir ürünle temizlik yapmak daha iyidir. Örneğin eskiden auto fitnese spritz vardı , şimdilerde flowey i2 kullanıyorum yada diğer iç mekan temizliyicileri de olabilir.
Aracın kullanımına bağlı sürekli ağır temizliğin anca yettiği durumlar da varken genel olarak kullanıcı nezdinde ürün kullanımı daha sağlıklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...