Gyeon Leather Coat Deri Koruyucu

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Favori deri koruma ürünlerimden biri.Deriye hidrofobik yüzey sağlıyor.Eğer sentetik deri ise Leather Coat Gerçek deri ise Zymöl Leather Conditioner kullanıyorum

Gyeon Q2 Leather Coat aracınızın deri olan tüm yüzeylerinde kullanabileceğiniz koruma ürünüdür. Leather Coat deriye sadece pansuman yapan sıradan bir bakım ürünü değil aynı zamanda deri yüzeye oldukça kuvvetli bir şekilde bağlanan yüzey koruyucudur. Bu bağlanma sonucunda deri yüzeyin üzerinde bir tabaka oluşturur. Aynı zamanda derinin görünüm ve yumuşaklık hissini etkilemez. Ürünün hidrofobik özelliği vardır. Deri yüzeylerin geç kirlenmesini ve kolay temizlenmesini sağlar. Ayrıca UV ışınlarına karşı güçlü bir koruma kalkanı oluşturur.

Uygulaması: Leather Coat uygulaması öncesi yüzeyin etkili bir şekilde temizlenmiş olması oldukça önem taşımaktadır. Temiz olmayan yüzeylere ürünün tutunması güç olacaktır.Ürünü deri yüzeye spreylerek mikrofiber bir uygulama pedi ile iyice yayınız. Uygulama sonrası birkaç saat kuruması için bekleyiniz. Ürünü doğrudan güneş ışığı almayan ve serin bir yerde muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben ilk kullandığımda bu ürün için: Bu ne la buna mı bu kadar para ödedim, dedim.

Sonra üzerine su sıktım derinin, o zaman anlamıştım kötü ürün olmadığını. :)

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@Detail Guy deri koruma demisken aklima sarp geldi. Malum sarpimizi deriden cok lastik parlatmada kullaniyoruz. Zymol yada bu deri koruyucuyu lastik yanaklarinda deneyen oldu mu? Nasil sonuc alınır acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler Gyeon leather Benimde favori ürünlerimden

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler. Her ne kadar deri koltuklu bir araca sahip olmasak da belki bir gün lazım olur :)