Gyeon ürünleri üretim tarihleri ve danışma

Fanboy

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Herkese Merhaba.
Bir kaç gündür online fiyatları takip ederek baya bir Gyeon marka ürünleri aldım. Ürünler sıkıntısız elime ulaştı. Ancak ürünlerin hemen hemen hepsinde üretim tarihleri yazmıyor. Üretim tarihi yazan iki ürün var bunlardan biri leathershield deri seramik kaplama ürünü (10/20), diğeri de leather cleaner strong deri temizleme ürünü (10/19). İnternette araştırmalarım sonucunda Gyeon'un Q2 kodlu ürünlerine 1 yıl, Q2M kodlu ürünlerine 2 yıl raf ömrü biçtiğini gördüm. Bir kaç tane daha Gyeon satıcısına yazıp bu sorunu sordum ve sadece 1'inden geri dönüş alabildim henüz. Aranızdan deneyimli kişiler beni bu konuda aydınlatabilir mi? Gyeon Türkiye distribütörü acaba ürünlerin üretim tarihini siliyor olabilir mi?
Bir de elimde PPF maintain adlı bir ürün var ve bunun bir fotoğrafını koyarak sizce bu ürün kullanabilir durumda mı onu öğrenmek istedim
Saygılarımla

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
sampuanlar vs fazla bozulmaz 1 2 yılda ama o dediginiz izler gyeon ceramic detailer leather coat gibi urunlerdede başıma geldi ama bir zarari olmaz gyeon urunlerinde bu mevcut bir sorun yok üründe

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Saklama koşullarında sorun olmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Mehmet1111

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
ürünlerin üretim tarihinin olması gerekli ve hayati bence. Her ürünün raf ömrü var birde kapağı açılınca kullanım ömrüde var.

RealBTest

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba Gyeon marka'sının Türkiye temsilcisi MG polish ekibine bu tarih mevzusunu ilet eğer tatminkat bir cevap gelmez ve kesin bilgi istersen gyeon official sitesindeki mail ile sorununu anlatarak kesin bilgi alabilirsin bazı ürünlerde tarih olmaya bilir