Gyeon Wet Coat Essence Incelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Daha önce birkaç defa Wet Coat kullanmıştım ve uzun uzun gözlemlemiştim. Wet Coat kışın 1 ay, yazın 2 ay süre ile dayanım sağlamıştı. Essence'ı 1:5 sulandırarak kullandım ama 1:10 ve 1:15 sulandırarak başka otomobillerde de kullanacağım o nedenle de ayrı konu açayım dedim.
Uygulama yapalı 2 hafta oldu, şimdilik yıkama yapamadım çünkü sürekli yağmur yağdı. Yıkamayı Bath veya Pure ile yapmayı planlıyorum ve boncuklanma azalana kadar da gözlemleyip foto ve video paylaşımına da devam edeceğim.
Videonun sonuna doğru dikkat ederseniz çamurların tutunamadığını göreceksiniz. Çamurlara keşke su tutaydım diye düşündüm ama kireç lekesi olur diye ellemedim. 2 hafta boyunca sadece 1-2 gün otomobili kullanmadım. Bugünkü sürüş esnasında ise epey çamura denk geldim (hafriyat kamyonları sağolsun) o boncuklanmalar an itibariyle hepten çamura kaplandı o nedenle de mecburen prewash kullanacağım bakalım bol çamur ve yağmur ile ne kadar süre Wet Coat dayanacak.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Güzel bir test olmuş, ama bu gyeon wetcoatta, essence bana pek bereketli ürünlermiş gibi gelmiyor, fiyatlarıda pahalı. 3 ay ömürü hiç göremedim

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
İnceleme için teşekkürler hocam, ürün gayet güzelmiş boncuk show olmuş bildiğin.. Bakalım ne kadar süre dayanacak..

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Pro' Alıntı:
İnceleme için teşekkürler hocam, ürün gayet güzelmiş boncuk show olmuş bildiğin.. Bakalım ne kadar süre dayanacak..
Bende merak ediyorum bakalım ne kadar süre dayanım sağlayacak. :)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Gyeon ürünleri neden çok pahalı yahu :) Ben birde şunu merak ediyorum acaba bsd uygulasak aynı bu şekilde iş yapar mı:) Ben bir deneyeyim en iyisi :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme test için teşekkürler hakan ürün saglam boncuk yapmış dayanımı merakla bekliyoruz

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Eline sağlık Hakan abi

Elinde varsa eğer koch pw vs nanolex washcoat vs gyeon wetcoat kıyaslaması da yapabilirsen çok güzel olur.Hepsi uygulama itibariyle birbirine yakın ürünler

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İnceleme için çok teşekkürler, ben çok seviyorum wet coat ı.Uygulaması oldukça kolay, boncuklaması ve su itişi de tatminkar.Fiyat tuzlu.Artık gülü seven dikenine yiyelim.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Elinize sağlık güzel inceleme olmuş. Ben de kış aylarında hem normalini hem essence olanını kullanıyorum gerçekten güzel ürünler. Ama benim için iki kötü yanı var. Birincisi çok pahalı. 250 ml ürün neredeyse 200 lira. İkincisi boncuk iyi hoş ama perde gibi itme olayı düşük o sebeple de düşük süratlerde araç kendini temizleyemiyor.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Paian' Alıntı:
Elinize sağlık güzel inceleme olmuş. Ben de kış aylarında hem normalini hem essence olanını kullanıyorum gerçekten güzel ürünler. Ama benim için iki kötü yanı var. Birincisi çok pahalı. 250 ml ürün neredeyse 200 lira. İkincisi boncuk iyi hoş ama perde gibi itme olayı düşük o sebeple de düşük süratlerde araç kendini temizleyemiyor.
Bende geçen hafta Koch pw yi denedim uygulaması ve sonrası çok güzel ancak kış şartlarında kalıcılık bir hafta maalesef. Bari 3 hafta olsaydı yine kabul edilebilirdi . Uygulama güzel dayanım kötü pw de.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
İnceleme için teşekkürler.Ürün güzel fiyatı dışında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Eraycan hocam güldürdün valla sebepsiz. Neden 4 değil de 3 :) Gidiş yolundan puan verecektin sanırım :) Şaka bir yana da Ankara gibi soğuğu ve buzlanması bol olan, tuzlaması da yarın yokmuşçasına yapılan yerlerde zaten dayanmıyor hiç bir ürün. Misal ben Wetcoat un 1 ay dayandığını görmedim bugüne kadar. Bu sene kış vs. olmadı ama geçen sene fusso bile 3 ayı zor çıkarmıştı.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Paian' Alıntı:

Sayın hocam burdan kargo vs. her şey dahil 147 liraya temin edebilirsiniz:

http://www.cleanyourcar.co.uk/index.php?_a=viewProd&productId=1795

Gyeon'da dist. sağolsun güzel öpüyor. :-/

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@umrdmr belki sevgisini katıyordur da ondan pahalıdır :D Hazır yeri gelmişken sorayım. Bunlarda gümrük hadisesi nasıl oluyor? Hangi kargo getiriyor acaba? Gümrüğe gelince kargo şirketine vekalet mi veriyoruz? Link için ayrıca teşekkür ederim.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Paian' Alıntı:
@umrdmr" belki sevgisini katıyordur da ondan pahalıdır :D Hazır yeri gelmişken sorayım. Bunlarda gümrük hadisesi nasıl oluyor? Hangi kargo getiriyor acaba? Gümrüğe gelince kargo şirketine vekalet mi veriyoruz? Link için ayrıca teşekkür ederim.
Yok bu ürünlerde hiç bir şeye gerek yok. Siparişi veriyoruz sonra kapıdan alıyoruz. Hepsi bu.

Kişisel kozmetik ürünlerinde noterden beyanname felan almanız gerekiyor. Bir kere başıma geldi sonra amazon'a iade ettim.

Detailing ürünlerini yurtdışından satın aldım direk geçiyor sorunsuz.

Yine de emin olmak için @"Murat abiyi çağırıp soralım ?

Ben yakın zamanda cleanyourcar'dan sipariş geçmeyi planlıyorum bakalım.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
umrdmr' Alıntı:
Paian' Alıntı:
@umrdmr" belki sevgisini katıyordur da ondan pahalıdır Hazır yeri gelmişken sorayım. Bunlarda gümrük hadisesi nasıl oluyor? Hangi kargo getiriyor acaba? Gümrüğe gelince kargo şirketine vekalet mi veriyoruz? Link için ayrıca teşekkür ederim.
Yok bu ürünlerde hiç bir şeye gerek yok. Siparişi veriyoruz sonra kapıdan alıyoruz. Hepsi bu.

Kişisel kozmetik ürünlerinde noterden beyanname felan almanız gerekiyor. Bir kere başıma geldi sonra amazon'a iade ettim.

Yine de emin olmak için @"Murat abiyi çağırıp soralım ?

20 euro sınırını geçtiği için sormuştum aslında. Misal 20 sterlin bu ürün. Doğal olark 20 euroyu geçiyor. %18 veya belki brexit olayından sonra %20 gümrük vergisi çıkması lazım. Şayet ürünün fiyatını düşük göstermeyi kabul etmezlerse. Gerçi Amazondan alışveriş rehberi konusundan sonra tereciye tere satıyor gibi oldum ama yine de kesinleştirmekte fayda var.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Paian' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:

Yine de emin olmak için @Murat abiyi çağırıp soralım ?

20 euro sınırını geçtiği için sormuştum aslında. Misal 20 sterlin bu ürün. Doğal olark 20 euroyu geçiyor. %18 veya belki brexit olayından sonra %20 gümrük vergisi çıkması lazım. Şayet ürünün fiyatını düşük göstermeyi kabul etmezlerse. Gerçi Amazondan alışveriş rehberi konusundan sonra tereciye tere satıyor gibi oldum ama yine de kesinleştirmekte fayda var.

Yok hocam estağfurullah. 20 euro sınırı yürürlüğe konulduysa iş değişir iyi oldu hatırlattığınız. Bir amazon.de'den bakayım 25 26 euroluk üründe neler oluyor.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Paian' Alıntı:
@Eraycan hocam güldürdün valla sebepsiz. Neden 4 değil de 3 :) Gidiş yolundan puan verecektin sanırım :) Şaka bir yana da Ankara gibi soğuğu ve buzlanması bol olan, tuzlaması da yarın yokmuşçasına yapılan yerlerde zaten dayanmıyor hiç bir ürün. Misal ben Wetcoat un 1 ay dayandığını görmedim bugüne kadar. Bu sene kış vs. olmadı ama geçen sene fusso bile 3 ayı zor çıkarmıştı.
Hahahaha :) bir ay çok geldi 2 hafta da az olur dedim ortasını buldum 3 hafta:D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
muratyz' Alıntı:
Eline sağlık Hakan abi

Elinde varsa eğer koch pw vs nanolex washcoat vs gyeon wetcoat kıyaslaması da yapabilirsen çok güzel olur.Hepsi uygulama itibariyle birbirine yakın ürünler
Koch Chemie yok ama Wash Coat mevcut :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
umrdmr' Alıntı:
Paian' Alıntı:

Yok hocam estağfurullah. 20 euro sınırı yürürlüğe konulduysa iş değişir iyi oldu hatırlattığınız. Bir amazon.de'den bakayım 25 26 euroluk üründe neler oluyor.
Buna ilişkin düzenlemeler Gümrük Kanunun 167. , 2009/15481 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 45,62 ve  63. ve  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 2014/7 sayılı Genelgesinde var ancak henüz bir şey göremedim.