H7/H11 LED Ampüller

Emre9110

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Video da 2.45'de gösterilen LED'dir. İnce plakası nedeniyle reflektorler (Merceksiz far) için çok çok güzel bir üründür. Aynı zamanda mercekli farlarda da kullanılabilir tabi ki.

Ürün de odak çizgisi vardır ve bu aydınlatma da çok önemlidir. Karşıdan gelen aracın gözünü almaz. Yapısı ve geometrisi halojen ampüllerin birebir kopyasıdır. Bu nedenle piyasa da satılan bir çok ürüne göre çok daha homojen ve şiddetli bir aydınlatma performansı sunar. Üründe kullanılan LED chipler sıradan COB chiplerden değildir, CSP chip mevcuttur. Renk sıcaklığı 6000K yani Beyaz renktir. Ürün mini yapıdadır ve sadece 73 mm'dir. Bir çok araca uyumludur. Soğutma için fan'ı mevcuttur.

Aynı ürünün H11 için olanı da vardır. Onun boyutu da 74 mm'dir.

Ürünler sıfır ve hiç kullanılmamıştır. Fiyat : 200 TL'dir. İsteyen deneyip öyle alabilir.

Elimde Philips Lumiled ZES chipli H7 ledler (6 ya da 8 chipli) de mevcuttur. Bu iki LED kısa bir süre kullanılmıştır. Onların fiyatları ise 6 Chipli olan 140, 8 Chipli olan 150 TL'dir.

H7 LED

H11 LED ve kendi aracımdan (sis farları) görüntüleri

8 adet Lumiled ZES Chipli H7 LED

6 adet Lumiled ZES Chipli H7 LED

calimera

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam merhaba, Fiesta aracımda mercek var ancak cesaret edip de LED takmadım. Bu ledleri taktığımda far kapağı tam kapanır mı aydınlatma nasıl olur. Hiç bir bilgim yok. İstanbul'un neresindesiniz? Kafama yatarsa deneyip almak isterim.

Emre9110

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam merhaba, Fiesta aracımda mercek var ancak cesaret edip de LED takmadım. Bu ledleri taktığımda far kapağı tam kapanır mı aydınlatma nasıl olur. Hiç bir bilgim yok. İstanbul'un neresindesiniz? Kafama yatarsa deneyip almak isterim.
Merhaba,

Yapısı oldukça küçük. İsterseniz buyrun gelin deneyelim beğenmezseniz almazsını :) Kağıthane Sultanselim Mah Merkez Camii yanındayım hemen.

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
bi-xenon dönüşümü için üşendiğimden bu ürünün h1'ini alacaktım, onda da aliexpress'le uğraşmaya üşendim :D linki var mı ürünlerin?

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Megane 3 için hangisi uygundur ? Kısalar mercekli uzunlar düz halojen far

Emre9110

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Megane 3 için hangisi uygundur ? Kısalar mercekli uzunlar düz halojen far
İnternette biraz baktım hem kısa hem uzun farlarını H7 görünüyor. Ancak en doğru bilgi aracın kitapçığında yazar, ya da facebook gruplarından ya da bayiden öğrenebilirsiniz. Eğer H7 ise hem kısa hem uzun da uyumludur.

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
İnternette biraz baktım hem kısa hem uzun farlarını H7 görünüyor. Ancak en doğru bilgi aracın kitapçığında yazar, ya da facebook gruplarından ya da bayiden öğrenebilirsiniz. Eğer H7 ise hem kısa hem uzun da uyumludur.
Biraz baktım da mini olması gerekiyormuş anladığım kadarı ile bi aksesuarcıda takıp deniycem bakalım.. Led markası arıyorum sizce hangisi iyidir tavsiyeniz var mi bu konuda ?

calimera

Çaylak Detaycı
Üye
Ben almayı çok istiyordum da kaputu açınca hüsranla karşılaştım. Far kapağını açabilmek için ya sigorta kutusunu sökmek gerekiyor ya da farı sökmek gerekiyor. O yüzden cesaretim kırıldı açıkçası

Emre9110

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Biraz baktım da mini olması gerekiyormuş anladığım kadarı ile bi aksesuarcıda takıp deniycem bakalım.. Led markası arıyorum sizce hangisi iyidir tavsiyeniz var mi bu konuda ?
LEDlerin hemen hemen hepsi Çin malı bendekilerde dahil olmak üzere. Ancak tabiki kalitelileri ve kalitesizleri var. O yüzden Türkiye piyasasında Photonlar meşhur ancak ilk mesajdaki videoyu izlersen sadece adının olduğunu farkedebilirsin. Benim sattığım ürün f/p odaklı. Stark ledler var. Onların orta seviye modelleri zaten Çin de satılanlar ile aynı denilebilir, üst serisi full power var. Onlarda çok pahalı 450 TL civarındaydı en son.

Emre9110

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben almayı çok istiyordum da kaputu açınca hüsranla karşılaştım. Far kapağını açabilmek için ya sigorta kutusunu sökmek gerekiyor ya da farı sökmek gerekiyor. O yüzden cesaretim kırıldı açıkçası
Merhaba,

Benim kullandığım araçta da sol taraf o şekildeydi. Far da 2 tane vida olduğunu görünce hiç çekinmeden açtım ve montajını yaptım çok basit oldu. Belki farlar kolay çıkıyordur. Araç nedir ?

Bu arada az önce bi adet bir motorcu arkadaşa verdik. Odak çizgisi resimdeki gibi oldukça güzel görünüyor.

calimera

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba,

Benim kullandığım araçta da sol taraf o şekildeydi. Far da 2 tane vida olduğunu görünce hiç çekinmeden açtım ve montajını yaptım çok basit oldu. Belki farlar kolay çıkıyordur. Araç nedir ?

Bu arada az önce bi adet bir motorcu arkadaşa verdik. Odak çizgisi resimdeki gibi oldukça güzel görünüyor.

Araç ford fiesta hocam. Müsait olduğumda fotoğrafını da atarım.

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
zes ampuller kaç lümen ve canbus desteği mevcut mu ürünlerde?