Hacı Abi İle Full Terapi

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Maşallah tam bir detaycı dokunuşu olmuş finallar harika. Konunun merkezinde Audi olup babadan Audi geleneğiyle büyümüş olunca benim için ayrı keyifli oldu yapılanlar. Güzel günlerde kazasız, belasız kullanın inşallah.

Bu arada tüm konu boyunca ibridin neler yapabileceğini görmek çok iyi oldu. Açıkçası ben bu kadar fonksiyonel olabileceğini hiç düşünmemiştim, gidip bir fiyatlarına baksam iyi olacak

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine kollarına sağlık Adem abi. Uygulamaya beğenmekten başka diyecek bir şey yok. Konuyu sabahtan gördüm ama ancak vakit bulup dataylıca okuyabildim. Görüştüğümüzde aracı görmüştüm ama tanışmamıştık kendisiyle :D detaylarını bilmiyordum. Maşallah :nazar:

Benzinlikçi arkadaşlara gerçekten saygım sonsuz.

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık, çok güzel olmuş maaşallah, araç zaten kaslı ve kalıplı, uygulamadan sonra terminatör gibi olmuş. Ürün seçimleriniz ataş haricinde beğendim, waxla çok ıslak, derin bir parlaklıkta yakalamışsınız. Seramiğe burun kıvarmınızı sevdim gerçekten. İsabetli bir karar olmuş.
Teşekkür ederim sizin gibi değerli bir üstadın beğenisini almak beni sevindirdi :) Ürün tercihimi basit ulaşılabilen üzmeyecek orta sınıf f/p ürünlerinden yana kullanıyorum genel olarak :) Seramiğe çakmak testlerinden beri ne ısındım nede alışabildim belki ilerde siz ısınır bizede alıştırırsınız :D
Bu arada yukarı da her eve lazım demişsiniz ama yine de sormadan edemeyeceğim. İbrit fiyatı biraz pahalı olsa da çok beğendim. Gördüğüme göre hemen hemen her işte kullanmışsınız. Şarj durumu ne kadar gidiyor bir de büyük bir polisaj aleti yerine tavsiye eder misiniz bu aleti. Malum benim de elektrik sıkıntısı var sitede.
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim:) İbrid fonksiyonel kullanışlı bir alet ama kesinlikle büyük polisaj makinaları yerine kullanılabilecek bir ürün değil maalesef. Küçük makinaya ihtiyaç kesinlikle oluyor ama bu ibrid mi o biraz tercih meselesi f/p açısından. Benim beklentimi karşılaması ile beraber elimde olduğu için mümkün mertebe etinden sütünden yararlanıyorum:D
Maşallah tam bir detaycı dokunuşu olmuş finallar harika. Konunun merkezinde Audi olup babadan Audi geleneğiyle büyümüş olunca benim için ayrı keyifli oldu yapılanlar. Güzel günlerde kazasız, belasız kullanın inşallah.

Bu arada tüm konu boyunca ibridin neler yapabileceğini görmek çok iyi oldu. Açıkçası ben bu kadar fonksiyonel olabileceğini hiç düşünmemiştim, gidip bir fiyatlarına baksam iyi olacak

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim:) İbridi gerçekten çok fonksiyonel yapmışlar. Bende ayıp olmasın diye elimden geldiği kadar tüm fonksiyonlarını kullanmaya çalışıyorum :D
Teşekkür ederim :)
Ellerine kollarına sağlık Adem abi. Uygulamaya beğenmekten başka diyecek bir şey yok. Konuyu sabahtan gördüm ama ancak vakit bulup dataylıca okuyabildim. Görüştüğümüzde aracı görmüştüm ama tanışmamıştık kendisiyle :D detaylarını bilmiyordum. Maşallah :nazar:

Benzinlikçi arkadaşlara gerçekten saygım sonsuz.
Teşekkür ederim Arda beğenmene sevindim :) Bir daha ki görüşmemizde daha yakından tanışırsınız Hacı abiyle :D
Kesinlikle çok büyük saygıyı hak ediyorlar

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracın kalitesine uygun bir uygulama olmuş ellerine sağlık genel olarak kullanılan ürünler ve ekipmanlar kaliteli seçilmiş ama ben daha üst sınıf bir wax görmeyi beklerdim :)

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık araba kalite uygulama daha da kalite :)
Teşekkür ederim elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım beğenmene sevindim:)
Aracın kalitesine uygun bir uygulama olmuş ellerine sağlık genel olarak kullanılan ürünler ve ekipmanlar kaliteli seçilmiş ama ben daha üst sınıf bir wax görmeyi beklerdim :)
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim:) Detay biraz göreceli olduğu için ben kwami yada authentic ile istediğim sonuca ulaşabiliyorum o yüzden daha üst sınıf waxım yok ve hiç almadım :) Belki ilerde wax stoğumu genişletirsem bende görmek isterim :D
Teşekkür ederim verdiğiniz yanıt için. İlgi ile çalışmalarınızı takip edeceğim.
Rica ederim. İsterseniz şöyle bir tavsiyemde olabilir. Elektrik sıkıntınız var ve polisaj makinası ihtiyacınız varsa ibride bu kadar bütçe ayırmak yerine Flex XFE 7/15 akülü modeli var hem şarj süresi daha uzun hemde polisaj anlamında bütün beklentilerinizi karşılayabilir. İbrid kadar fonksiyonel değil ama polisaj makinası olarak fazlasıyla yeterli bir ürün:)

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Teşekkür ederim elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım beğenmene sevindim:)

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim:) Detay biraz göreceli olduğu için ben kwami yada authentic ile istediğim sonuca ulaşabiliyorum o yüzden daha üst sınıf waxım yok ve hiç almadım :) Belki ilerde wax stoğumu genişletirsem bende görmek isterim :D

Rica ederim. İsterseniz şöyle bir tavsiyemde olabilir. Elektrik sıkıntınız var ve polisaj makinası ihtiyacınız varsa ibride bu kadar bütçe ayırmak yerine Flex XFE 7/15 akülü modeli var hem şarj süresi daha uzun hemde polisaj anlamında bütün beklentilerinizi karşılayabilir. İbrid kadar fonksiyonel değil ama polisaj makinası olarak fazlasıyla yeterli bir ürün:)
Hemen not aldım inceliyorum. Çok büyük bütçe şu an ayırma şansım yok ama yine de listeye ekleyeceğim ürünler arasında durur. Çok teşekkürler:)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@occan abi eline sağlık. araca kocaman maşallah :) uygulamalara imrenerek baktım, bravo :) makineyi gerçekten çok çok verimli şekilde kullanmışsın her işine yetişmiş :)

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam eline sağlık, gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş.. İçi bej olan araçların her ne kadar temizliği ve bakımı zor olarak görülse de araca kattığı premium hava benim için çok daha önemli. Bej candır :mutlu:

Direksiyonda colourlock deri fırçasımı kullandın acaba? Bu colourlock ün deri fırçası nedense bana güvensiz geliyor, kılları sert gözüküyor. Her ne kadar kuvvet uygulanıp, bastırılmasa da hep bir acaba var bu fırçayla ilgili kafamda..

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam eline sağlık, gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş.. İçi bej olan araçların her ne kadar temizliği ve bakımı zor olarak görülse de araca kattığı premium hava benim için çok daha önemli. Bej candır :mutlu:

Direksiyonda colourlock deri fırçasımı kullandın acaba? Bu colourlock ün deri fırçası nedense bana güvensiz geliyor, kılları sert gözüküyor. Her ne kadar kuvvet uygulanıp, bastırılmasa da hep bir acaba var bu fırçayla ilgili kafamda..
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim:) Aslında düzenli bakıldığı zaman çok zorluğu olmuyor. Bende sizin gibi bej candır diyenlerdenim:) Benim aracın aynısında koltuklar bej taban halısı ve paspaslar siyah olarakta çıkartmışlar gördüğüm zaman çok sevdiğim araçtan soğuyorum resmen:D

Evet direksiyonda colourlock deri fırçası kullanıyorum. Ben bunu zamanında dby detailingden almıştım alırken sertliğinden dolayı bende tereddüt ettim. Bu nasıl fırça deriye kullanılırmı çok sert deriye zarar vermez mi diye sordum ordaki arkadaş abi birşey olmaz biz burda bütün araçlarda kullanıyoruz çok bastırma en iyisi bu deyince almıştım bir çok farklı araçta kullandım şimdiye kadar bir zararını görmedim:D Yanlız ben fırçayı kuru olarak uygulamıyorum önce bir suya sokup kıllarını tamamen ıslatıyorum sonra çok baskı uygulamadan fırçalıyorum.

ialikan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam elinize sağlık,sanırım bayağı yorucu ama bir o kadarda keyifli bir çalışma olmuştur.