Arkadaşlar uzun bir süre lpg kullandım yılda 40.000 km kadar yol yapıyorum. 2009 yılında sıfır era aldım 1.6 lpg 15 ayda 53000 km de sattım.Sonrasında megane 1.6 lpg li vardı 40.000 de lpg takıldı onuda 2015 aralıkta 200.000 de sattım. Üstüne 1.5 dci fluence aldım 37.000 de onuda 108.000 de sattım. Dizel ve lpg de her türlü akaryakıt firması denedim en dandiğinden en kalitelisine tarafımca lpg ve dizel de akaryakıt sıralamam şöyledir.
Dizelde incelemem ses+performans+menzil sonuçları bu aşağıdaki tabloyu verdi.
1.total
2.shell
3.bp
4.opet-lukoil
5.aytemiz
6.petrol ofisi-türk petrol
7.diğerleri
LPG Perfomansa göre değerlendiriyorum. Uzun kısa işi lpg bayağı karışık. Hava derecesi v.s değiştiğinde bile uzun kısa farkedebiliyor o yüzden sadece performans ölçüsü aldım. Fiyat kısmına girersek en ucuzu daha makbül ama gitmiyor oda

1.shellgas
2.mogaz+ (aygaz ile aynı deniyor ama ben nedense mogaz aldığımda aygaza göre daha mennum kaldım)
3.bpgaz
4.aygaz
5.ucuz olan hangisi varsa

Dizelde incelemem ses+performans+menzil sonuçları bu aşağıdaki tabloyu verdi.
1.total
2.shell
3.bp
4.opet-lukoil
5.aytemiz
6.petrol ofisi-türk petrol
7.diğerleri
LPG Perfomansa göre değerlendiriyorum. Uzun kısa işi lpg bayağı karışık. Hava derecesi v.s değiştiğinde bile uzun kısa farkedebiliyor o yüzden sadece performans ölçüsü aldım. Fiyat kısmına girersek en ucuzu daha makbül ama gitmiyor oda
1.shellgas
2.mogaz+ (aygaz ile aynı deniyor ama ben nedense mogaz aldığımda aygaza göre daha mennum kaldım)
3.bpgaz
4.aygaz
5.ucuz olan hangisi varsa