Bir süredir aklımda kazalı araç alayım toplayıp bineyim ya da satayım gibi bir düşünce dolaşıyor. Önümüzdeki dönemde biraz daha vaktim olacağı için bu konuya biraz ağırlık vermeyi düşünüyorum. Amacım çok çok ucuza araç sahibi olayım ya da çok para kazanayım değil . Aracın gidişini duruşunu etkilemeyecek özellikle kaporta hasarlı araç denk getirip yaptırayım istiyorum. İşimiz ağır vasıta ama araba olarak sadece kendi araçlarımızla ilgilendim şu zamana kadar . Sanayide az çok bir çevrem var o konuda çok sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Hasarlı araç piyasası nasıldır alırken nasıl bir yol izlemek lazım , hangi araçları tercih etmeli vs bu konularda bir tecrübem yok . Bİr örnek üzerinden gitmek gerekirse şu ilan( BMW / 5 Serisi / 520i / Executive Plus / AKSADAN BMW 5,20i EXECUTİVEPLUSHAYALET+VAKUMB.EKRAN 2016 PLAKALI sahibinden.comda - 649573083 ) 143 bin tl den ilana girdi şu an 138 bin tl , değişecek boyanacak parçaları var , far ve stop kırılmış . Aracın genel durumu temiz gözüküyor ve yürür aksam ve motorda bir hasar göremedim. Böyle bir araca nasıl yaklaşmalı neye dikkat etmeli nasıl bir fiyat teklif etmeli vs vs bu konularda tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Linkteki araçla aynı yıl aynı donanıma sahip , hasarsız , boyasız , 11 bin km'de inci beyazı aracı ekstra kışlık jant lastik takımı ile 240 bin tl ye sattım bu hafta.