Hava Konektörlü Köpük Pompası Nasıl Çalışır?

ibrahimd

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar, Hayırlı geceler.

Bir çok kişi köpük pompalarina modifiye yapiyor bu modifiyeli tam olarak ne işe yaramaktadır?

Sanırım bu modifiye sonucunda bu konektöre hava basarak pompalama yapmadan otomatik olarak kullanmaya yarıyor değil mi?

Örnek olarak 3 bar basılan bir köpük pompası kaç dakika boyunca tam verimli ve sıkıntısız bir şekilde çalışmaktadır?

Sağlıcakla kalın, saygılar.

Son düzenleme:

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bir çok kişi köpük pompalarina modifiye yapiyor bu modifiyeli tam olarak ne işe yaramaktadır?

Sanırım bu modifiye sonucunda bu konektöre hava basarak pompalama yapmadan otomatik olarak kullanmaya yarıyor değil mi?

Örnek olarak 3 bar basılan bir köpük pompası kaç dakika boyunca tam verimli ve sıkıntısız bir şekilde çalışmaktadır?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Aynen dediğiniz gibi basınçlı pompalara uygulanan modifiye işlemi pompalama yapmadan otomatik olarak kullanmaya yarıyor. Bir yandan havayı bastığımız için diğer yandan köpük atımı boyunca şarjlı hava pompası çalışmaya devam ediyor. Gücü ancak yetiyor çünkü küçük pompaların. Şu videoya bakabilirsiniz:

ibrahimd

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Aynen dediğiniz gibi basınçlı pompalara uygulanan modifiye işlemi pompalama yapmadan otomatik olarak kullanmaya yarıyor. Bir yandan havayı bastığımız için diğer yandan köpük atımı boyunca şarjlı hava pompası çalışmaya devam ediyor. Gücü ancak yetiyor çünkü küçük pompaların. Şu videoya bakabilirsiniz:
Çok teşekkürler

tanti

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
ben yakın zamanda Moralex Foamer 3000'i modiye ederek PH nötr ön yıkama yapmaya başladım. basınçlı pompanın nozzle'nı da daha düzgün atması için değiştirdim. Bosch marka şarjlı hava pompasını 50 bar basınca ayarlayarak 25-30 bar arası stabil basınç ile kesintisiz köpük atabiliyorum. tabii şarjlı pompayı Moralex 3000'e bağlamak için öncesinde ürünü delerek bir adet sibop takmanız gerekir.