Hella Karartma Stop

tuncayoztrk

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
hella stoplarım malum yılların verdiği ve yıkamadan kaynaklı çizikler solma var bunları nasıl sıfır ayarına getirebilirim bir yurtdışı sitesinde görmüştüm sıfır gibi yaptılar benimde yapasım geldi sizlerin bilgisine başvurmak istedim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
hella stoplarım malum yılların verdiği ve yıkamadan kaynaklı çizikler solma var bunları nasıl sıfır ayarına getirebilirim bir yurtdışı sitesinde görmüştüm sıfır gibi yaptılar benimde yapasım geldi sizlerin bilgisine başvurmak istedim.
Polisajla çiziklerin giderilme imkanı var, fakat önce bir görmek gerek zımpara gerektiren durumlarda olabiliyor farların,stopların yorgunluğu giderlip ppf koruma filmleriyle uzun zaman parlaklıkları ve kondisyonu korunabilir :)

Bu gibi sorularınız için
Hızlı Soru - Cevap

linkini kullanabilirsiniz :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Resimlerini atabilirseniz ne olabileceğini söyleyebiliriz ama genelde pastayla üstündeki çizik ve yıpranmış görüntü gidiyor

shovery

Acemi Detaycı
Üye
Selam, uygulama paylaşımı konularını incelerseniz birçok sorunuzun cevabına hiç beklemeden ulaşabilirsiniz. Güncel bir örnek;
Merhabalar forumdan bir arkadaşım benden videolu uygulama istemişti bugün detaylı temizlik yaptığım bir araç vardı. Onun farlarını da parlatma imkanı buldum. Hızlandırılmış şekilde videosunu bırakıyorum. Eğer yorgunluğu atarsam diğer detaylı temizligide aticam iyi seyirler. Beğenip like atarsanız mutlu olurum. Takip ederseniz daha mutlu olurum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi