Hello

vako777

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
trabzon
Merhaba, ben Gürcistanlıyım. Ne yazık ki, Google Gürcüceden Türkçeye yetersiz çeviri yapıyor. Sizden öğrenmek ve deneyimlerimi de sizinle paylaşmak istiyorum. Malzemeler benim ülkemde pahalı. Trabzon'a gidip orada ihtiyacım olanı alıyorum. Boyassi Detaylandırma. Türkçe bilmiyorum ama kimse beni kandırmayı düşünmedi. Herkese teşekkür etmek istiyorum. İlk başta Türkiye hakkında farklı bir fikrim vardı ama insanlarına aşık oldum. Dürüst ve çalışkan. :kalplix:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba, ben Gürcistanlıyım. Ne yazık ki, Google Gürcüceden Türkçeye yetersiz çeviri yapıyor. Sizden öğrenmek ve deneyimlerimi de sizinle paylaşmak istiyorum. Malzemeler benim ülkemde pahalı. Trabzon'a gidip orada ihtiyacım olanı alıyorum. Boyassi Detaylandırma. Türkçe bilmiyorum ama kimse beni kandırmayı düşünmedi. Herkese teşekkür etmek istiyorum. İlk başta Türkiye hakkında farklı bir fikrim vardı ama insanlarına aşık oldum. Dürüst ve çalışkan. :kalplix:
Hoşgeldiniz aktif ve keyifli forumlar.

Boyassi Detailing iyi bir firmadir.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
გამარჯობა და მოგესალმებით :) Merhaba Hoşgeldin :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Keyifli forumlar diliyorum, Google Çeviri Türkçeden Gürcüceye yeterli çeviri yapabiliyorsa forumu sorunsuz takip edebilirsiniz :)

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Boyassiden autobrite alcantara cleaner almıstım ısrarla orıjınal baslıgını yolllamamıstı:)