Dededen 3. kuşak esnaf olarak herşeygarajda hakkında şunları belirtmek isterim ilk sıralarında müşteri memnuniyeti ve bu kurlara rağmen fiyat yelpazelerini ellerinden geldiğince minimum kar ile bence sektöre 10 yıl önce girmeleri gereken firma olduğunu söylemek istiyorum yolunuz açık olsun.Türkiyede tekelleşmiş firmalarında örnek almasını umut ediyorum.
Merhaba, adresimizi profilimize hakkında kısmına ekledik. Burayı depo olarak kullanıyoruz. Henüz sizlere layık bir mağazamız ne yazık ki mevcut değil. Ancak elbette uğramak isterseniz kapımız açık. Sadece önceden haber vermenizi rica ederiz ki sizi bekletmeyelim.
Dededen 3. kuşak esnaf olarak herşeygarajda hakkında şunları belirtmek isterim ilk sıralarında müşteri memnuniyeti ve bu kurlara rağmen fiyat yelpazelerini ellerinden geldiğince minimum kar ile bence sektöre 10 yıl önce girmeleri gereken firma olduğunu söylemek istiyorum yolunuz açık olsun.Türkiyede tekelleşmiş firmalarında örnek almasını umut ediyorum.
Sistemimizde bazı değişiklikler yaptık. Buradan siz değerli forum üyelerine duyurmak isteriz.
İlk olarak aldığımız şikayetler üzerine kargo firmamızı değiştirdik. Bundan sonra Sendeo ile çalışacağız. Sizlerin değerli önerileri bizler için çok önemlidir. Olumlu olumsuz geri dönüşlerinizi bize bildirirseniz sistemimizi çok daha iyi yerlere getirebiliriz.
Küçük bir stok yenilemesi yaptık. Shiny Garage yeni ürünleri elimize ulaşana kadar küçük bir takviye yaptık.
Belki kaçırmışsınızdır diyerek belirtmek isteriz ki Work Stuff, Zvizzer ve Klin Korea markalarına artık sitemizden ve diğer satış platformlarından ulaşabilirsiniz.
Artık Trendyol, Hepsiburada ve N11 üzerinde tüm ürünlerimizi bulabileceksiniz. Bu platformlarda ki çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca yakın zamanda yeni platformlarda da bizleri bulabileceksiniz.
Türkiye içerisinde satışı bulunan bazı markaların bazı ürünlerini özellikle stoklarımızda bulundurmamız istendi. Önümüzdeki ay içerisinde bu konuda da çalışmalarımız olacaktır.
Türkiye'de satışı bulunmayan markalar ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor. Ancak ne yazık ki artan kurlar sebebiyle bu işler biraz zorlaşıyor. Amacımız markayı getirip üstüne kar ekleyip satmaktan çok, ulaşılabilir bir fiyattan satmak. Bu yüzden gerek pazarlık gerek operasyon aşaması biraz uzun sürüyor.
Tüm siparişlerinizde faturalar artık e-fatura olarak gönderilecektir. Paketinizden fatura çıkmadığında şaşırmanıza gerek yok. Belirttiğiniz e-posta adresinizde faturanızı bulabileceksiniz.
Yine önümüzdeki aylarda gerek daha fazla sosyal medya kanalı gerek daha fazla paylaşım yaparak sosyal medyada sizlere daha yakın olacağız. Bunun içinde ayrı bir çalışmamız mevcut.
Bu geçiş aşamasında oluşabilecek hatalar yüzünden şimdiden sizlerden özür dileriz. Hataların oluşmaması için elimizden geleni yaptığımızı belirtmek isteriz.
Merhaba, herhangi bir güvenlik açığı vb. durumda özel mesaj ile bildirmenizi rica ederiz. Tüm diğer önerileriniz için dilediğiniz şekilde bize ulaşabilirsiniz.
Yaz başında sormuştum ama tekrar sorayım uzun bir zaman oldu Shiny Garage ürünlerinin stokları yenilenecek mi? Özellikle Galonluk lastik temizleyici ürününden çok memnunduk tekrar getirmediniz, gelir mi acaba ? @Her Şey Garajda