Herkese Merhaba

barbecue

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Herkese merhaba ve sağlıklı forumlar.
İnşaat mühendisiyim ve 53 yaşındayım. İşim gereği hem Ankara'da hem de Kocaeli' de ikamet ediyorum.
Şu sıralar 1991 Model bir Land Rover Defender daha da güzelleştirmeye çalışıyorum. Araçlar ile hobi olarak haşır neşirim ama detailing konusuna bu kadar eğilmemiştim.
Defender bir arazi aracı olmakla beraber bakımlı ve iyi bir kaporta boya işçiliği ile şehir içinde çok alımlı olabiliyor.
Uygulamalar ve detayları hakkında yardımlarınızı bekliyor olacağım.
Forum içinde makina ve detaylar hakkında çok bilgi bulunmakla beraber, ilan bölümüne ikinci el el aleti satmak isteyen olursa diye de ilan bırakacağım. Bu arada bana ikinci el tedarik konusunda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Sevgiler, saygılar....
Burak

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Uygulamalarınızı da görmek isteriz ilerleyen zamanlarda.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.
Projenizi, yapılan işleri detaylı konularla paylaşırsanız çok zevkli olur :)
Tedarik konusunda forumu takip ederseniz satış konularımız oluyor. Detaylı ürün testlerimiz ve yorumlarımız da konularda bolca var nokta atışı ürün almanız konusunda bolca yardımı dokunur.

barbecue

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.
Projenizi, yapılan işleri detaylı konularla paylaşırsanız çok zevkli olur :)
Tedarik konusunda forumu takip ederseniz satış konularımız oluyor. Detaylı ürün testlerimiz ve yorumlarımız da konularda bolca var nokta atışı ürün almanız konusunda bolca yardımı dokunur.
Teşekkür ederim. Ürün tedariği konusunda son derece detaylı inceleme ve yorumlar mevcut, bu konuda forum içeriği maden denebilir. Ben en azından kendince planlama yapabilecek seviyede b ilgi topladım. Eksiğim polisaj makinası. Bu işlem hobi amaçlı olacağı için veya yılda 10 kereyi geçmeyeceği için çok pahalı, profesyonel bir el aleti benim için lüks olacaktır düşüncesindeyim. O yüzden ikinci el, kullanılmış, benim işimi çözecek bir alet yeterli olacaktır. Sonuçta benim aracım araziye çıkan bir yapıda, üzerinde her arazi dönüşünde çamur, dal sürtmelerinden dolayı ince çizikler olur. Bunları zaman içinde yok edebileceğim bir sistem benim için yeterli olacaktır. BU çerçevede beni yönlendirebilirseniz memnun olurum.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. Aradığınız bilgilerin çoğu forumda mevcut aklınıza takılan kısımlar için her zaman özelden mesaj atabilirsiniz :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. İnşallah sizin güzel uygulamalarınızı bu forum ev sahipliği yapar.:)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar, güzel bir araca sahipsiniz maşallah, en kısa zamanda bol fotoğraflı uygulamalarını bekliyoruz :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Aramıza hoşgeldiniz. :) ikinci el yerine 0 makinalarda alınabilir bence. Çok pahalıya kaçmadan. Tabi ikinci el içinde güzel makinalar alabilirsinir. Dewalt, makita bosch gibi.