Herkese merhaba

e2e

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar,
40 yaşına yaklaşmış olmama rağmen bu işlere yeni girmiş biri olarak aranıza katılmış bulunuyorum. Mühendisim, Ankara'da yaşıyorum. Yaklaşık 2 haftadır bu konuları araştırıyorum ve çok güzel bilgiler edindim. 2020 model 3008 ve 2013 model Golf 7 araç sahibiyiz. Sizlerden forum yardımı ile öğreneceğim bilgileri de araçlarda deneyerek test etme niyetindeyim. Tekrardan merhabalar...

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. Bu işin yaşı yok ki eğer hastalığı kapmışsanız jantı alıp balkonda dahi yıkarsınız. :D Hem daha gençsiniz ki. :)

e2e

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. Bu işin yaşı yok ki eğer hastalığı kapmışsanız jantı alıp balkonda dahi yıkarsınız. :D Hem daha gençsiniz ki. :)
Çok teşekkürler :) evet özellikle bu iste kullanılan malzemeler ve markalar çok ciddi mühendislik üretiyorlar. Sanırım bu bile beni etkilemeye yetti. Yıkama işini sormayın vallahi 2 haftadır Ankara'da kuyu suyu kullanmayan benzinlik arıyorum adam gibi jant fırçası arıyorum hastalık başladı :)

Nymphetamin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Çok teşekkürler :) evet özellikle bu iste kullanılan malzemeler ve markalar çok ciddi mühendislik üretiyorlar. Sanırım bu bile beni etkilemeye yetti. Yıkama işini sormayın vallahi 2 haftadır Ankara'da kuyu suyu kullanmayan benzinlik arıyorum adam gibi jant fırçası arıyorum hastalık başladı :)
Bu kuyu suyu kullanmayan benzinlik kırşehirde benimde arayışım ama yok bulamıyorum

e2e

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu kuyu suyu kullanmayan benzinlik kırşehirde benimde arayışım ama yok bulamıyorum
Evet hocam kesinlikle yok aslında araçlarımızı yıkayabieceğimiz yerler olsa harika olur. Bir çok video izledim Amerika'da bu tarz bir sürü yer var umarım yakında bizde de kurulur.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz, 100. yıl Opette eskiden şebeke suyu vardı şuan ki durumu bilmiyorum. Ayrıca tek yada iki peron vardı kovulmak an meselesi. :smilex:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@e2e, Bey Hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik. ögrenmenin yaşı yok. geç olsun güç olmasın.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Konya istikametinde, Gölbaşının girişinde olan PO istasyonu şebeke suyu kullanıyor hocam :)