Herkese Merhaba

a_burkay

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Arkadaşlar selamlar, bende Antalya dan foruma üye oldum. Golftutkusu forumundan tanıştığım Seyhan hocam (Seastar76) tavsiyesi üzerine buradayım. Elimden geldiğince arabasına iyi bakmaya çalışan biriyim. Detay hakkında bilgi edinmek adına kendim açımdan yararlı olacağını düşünüyorum. Aracım Golf 7 2015

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bizim ürün tecrübemiz @SubaruOutback seviyesinde kesinlikle değil sadece naçizane görüş ve tavsiye verebilirim.

Antalyadaysanız şansılısız Master orada :) Keyifli forumlar.
Yok artık daha neler, estağfurullah. Daha benim bilmediğim, kullanmadığım ürünler var. Mesela ben uzun süredir pasta grubu kullanmıyorum. Eldekiler bana yetiyor diye almadım. Dolayısıyla da söz konusu özellikle pasta olursa sahayı sessizce sana, @Sefa46, @CNR Detailing @bugrahongul @onurçiko 'ya bırakırım :) (nicklerini yazmadıklarım lütfen küsmesin, yaşlılığıma verin :( )

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
Birbirinden değerli , bilgili ve elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan kalpleri güzel arkadaşların olduğu en iyi forum doğru yerdesiniz :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar selamlar, bende Antalya dan foruma üye oldum. Golftutkusu forumundan tanıştığım Seyhan hocam (Seastar76) tavsiyesi üzerine buradayım. Elimden geldiğince arabasına iyi bakmaya çalışan biriyim. Detay hakkında bilgi edinmek adına kendim açımdan yararlı olacağını düşünüyorum. Aracım Golf 7 2015
Hoşgeldiniz hocam :) @Seastar76 Seyhan abi genişletiyor Antalya ekibini :D Antalya'da gidilecek adres söylenmiş zaten :) Pasifik mavi ile uygulamaları da bekliyoruz :)

Seastar76

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
aramıza hoşgeldin. aramız ne diye soruyorsan?! arabasına kendinden çok değer verenler topluluğu diyebiliriz ))

eşime, ön yıkama, kova yıkama, wax tan bahsedeyim dedim, kendine harca o paraları, teneke parçası sonuçta, satar yenisini alırsın, oysa saçın veya cildin yenilenmez. dedi ...susuverdim

Seastar76

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hoşgeldiniz hocam :) @Seastar76 Seyhan abi genişletiyor Antalya ekibini :D Antalya'da gidilecek adres söylenmiş zaten :) Pasifik mavi ile uygulamaları da bekliyoruz :)
evet Antalya tayfa genişliyor. hem fikir alışverişi oluyor hem toplu ürün alma da kolaylaşıyor.
kapanma araya girmeseydi @onurçiko üstada masterclassa uğrayacaktık

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Umarım kısa sürede tanışırız.