Herkese selamlar

RickSanchez

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Herkese selamlar,
Geçen hafta yeni aracımı aldım, benden önce kullanan sahibi kaputta bulunan yarım folyo uygulamasını çıkartmaya karar verip gelişi güzel çıkarınca tabi izler olmuş, bu sorunu nasıl çözerim derken kendimi detail ürünleri araştırırken buldum, artık detaylı temizliğimi kendim yapmaya karar verdim başlangıç için ürünler araştırmaya başladım ve yol beni buraya getirdi :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
hoş geldiniz keyifli ve aktif forumlar,

Aradığınız tüm soruların yanıtlarını fazlasıyla bulabilirsiniz, umarım o izler folyoyla birlikte kalkan arabanın verniği değildir.
Sadece yapışkansa temizliği kolay olacaktır

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hoş geldiniz keyifli forumlar :)
Yapışkan izleri zift sökücü ürünler ile temizlenebilir ama yüksek ihtimal. kaputa polisaj ihtiyacı olacaktır.

RickSanchez

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Herkese selamlar,
Geçen hafta yeni aracımı aldım, benden önce kullanan sahibi kaputta bulunan yarım folyo uygulamasını çıkartmaya karar verip gelişi güzel çıkarınca tabi izler olmuş, bu sorunu nasıl çözerim derken kendimi detail ürünleri araştırırken buldum, artık detaylı temizliğimi kendim yapmaya karar verdim başlangıç için ürünler araştırmaya başladım ve yol beni buraya getirdi :)
Hoş geldiniz keyifli forumlar :)
Yapışkan izleri zift sökücü ürünler ile temizlenebilir ama yüksek ihtimal. kaputa polisaj ihtiyacı olacaktır.
Vernik değil gibi duruyor ama yaşadığım şehirde eskiden boyacı olup şuan araç yıkama yapan bi yer var oraya gösterip pasta cila ile çözebileceğimizi düşünüyorum ama umarım düşündüğüm gibi olur :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Vernik değil gibi duruyor ama yaşadığım şehirde eskiden boyacı olup şuan araç yıkama yapan bi yer var oraya gösterip pasta cila ile çözebileceğimizi düşünüyorum ama umarım düşündüğüm gibi olur :)
Aman hocam.. Yorum yapmayacağım. :) Daha yeni 60 mikron kaput yaptık. inşallah hüsran olmaz

RickSanchez

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz :)
Hoşbuldum :)
Kendimce bi liste yaptım, akşam burada o ürünleri yazıp öneri almayı düşünüyorum ama wax nedir ve nasıl kullanılır diye bi başlık göremedim, böyle bi başlık mı yok yoksa ben mi gözümden kaçırdım?

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Hoşgeldiniz keyifli forumlar burada aradığınız çogu bilgiye ulaşırsınız bende siz gibi başka şeyler ararken kendimi burda bulmuştum hala burdayım :)