Hızlı cila

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Wax üstüne kullandığınız hızlı cila önerileriniz var mı aracı yıkayıp kuruladuktan sonra sık sil şeklinde parlklıgı maksimum seviyede olan hızlı cila önerileri alabilirim

Ürünleri araştırdım ürün satan sitelerden seçenek çok sizlere sıralayım eklemek isteyen varsa farklı ürünler de olabilir

Sizce hangisini tercih etmeliyim

Taç system shine wax 500ml 120 TL

Soft99 Luxury Gloss - Mango Kokulu Hızlı Sprey Cila - 500 ml 70 TL

Sam's Detailing Spray Wax - Sprey Wax 500 ML 130 TL

Polytop Velox Shine Hızlı Cila 500ml 63 TL

Menzerna Endless Shine Quick Detailing Spray - Sprey Cila Koruma 500ml 160tl

Meguiars Ultimate Quik Wax Hızlı Sprey Wax 0.45 Lt. 112 TL

Meguiars G190526 Hybrid Ceramic Wax - Islak Kullanım Seramik Sprey Wax 768 ml
208 TL

Gyeon Q2M Cure - Nano Boya Koruyucu Sprey Hızlı Cila - 100 ml 107 TL

CarPro EliXir – Hidrofobik Nano Hızlı Cila – 500ml 120tl

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Elixir bence en uygunu görünüyor her açıdan sizi memnun edecektir cure çok başarılı değil meguiars toz çekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Yazdığın listede yok ama turtle wax ın hızli cilasi var sprey şeklinde, ıslak yüzeye uyguluyorsun sonra kuruluyorsun f/p açısındanda mağkul seviyede. 1 hafta etkisi gitmesede 3-4 gün gideri var, hava şartlarına göre tabi.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben cg v07 kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece fiyatları üzücü seviyelere geldi. Eskiden hediye diye gönderilen cg speedwipe bile 120 liralarda.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tac shinee wax, carpro elixir, luxury gloss bunlardan birisini seçerdim
(Şu an shinee wax kullanıyorum memnunum toz toplama, parlaklık, kayganlık güzel 1 1.5 ay dayanıyor)

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Elixir bence en uygunu görünüyor her açıdan sizi memnun edecektir cure çok başarılı değil meguiars toz çekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öneriler için teşekkürler elixir aklıma yatıyodu zaten olmadı ondan alabilirim

Yazdığın listede yok ama turtle wax ın hızli cilasi var sprey şeklinde, ıslak yüzeye uyguluyorsun sonra kuruluyorsun f/p açısındanda mağkul seviyede. 1 hafta etkisi gitmesede 3-4 gün gideri var, hava şartlarına göre tabi.
Benim aradıgım aslında böyle kurula sık sil arabayla biraz uğraş olsun istiyorum ıslak yüzey için koch pw var onuda kullanıyorum arada

Ben cg v07 kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece fiyatları üzücü seviyelere geldi. Eskiden hediye diye gönderilen cg speedwipe bile 120 liralarda.
Evet fiyatı gerçekten cep yakar cinsten makul fiyatlar olsa alınıp denenebilir ama birazdaha fp açısından eliksir ve Tac shiine daha olumlu gibi geliyor

Tac shinee wax, carpro elixir, luxury gloss bunlardan birisini seçerdim
(Şu an shinee wax kullanıyorum memnunum toz toplama, parlaklık, kayganlık güzel 1 1.5 ay dayanıyor)
Benimde aklımda tamda 2si vardı 2si arasında kaldım gibi birşeydi parlaklık konusunda başarılı degil mi Tac system, araçta şuan kiwami var üzerine uygulasam bir sorun olmaz galiba

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öneriler için teşekkürler elixir aklıma yatıyodu zaten olmadı ondan alabilirim

Benim aradıgım aslında böyle kurula sık sil arabayla biraz uğraş olsun istiyorum ıslak yüzey için koch pw var onuda kullanıyorum arada

Evet fiyatı gerçekten cep yakar cinsten makul fiyatlar olsa alınıp denenebilir ama birazdaha fp açısından eliksir ve Tac shiine daha olumlu gibi geliyor

Benimde aklımda tamda 2si vardı 2si arasında kaldım gibi birşeydi parlaklık konusunda başarılı degil mi Tac system, araçta şuan kiwami var üzerine uygulasam bir sorun olmaz galiba
Sorun olmaz, 1 ay sonra gibi uygularsanız waxı destekler. Aslında içinde çok az temizleyici özellik var ama bu af finale vs gibi değil baya az hatta fussoya gram ellemedi. Parlaklık konusunda ben başarılı buluyorum
Youtube da Forensic detailing in bununla ilgili bir karşılaştırma videosu da vardı iiçinde elixir, gyeon vs de var ona da bir bakabilirsiniz

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Sorun olmaz, 1 ay sonra gibi uygularsanız waxı destekler. Aslında içinde çok az temizleyici özellik var ama bu af finale vs gibi değil baya az hatta fussoya gram ellemedi. Parlaklık konusunda ben başarılı buluyorum
Youtube da Forensic detailing in bununla ilgili bir karşılaştırma videosu da vardı iiçinde elixir, gyeon vs de var ona da bir bakabilirsiniz
Tac system wax söyledim bakalım gelince detayları paylaşırım :)

Alpyaman

Çaylak Detaycı
Üye
Wax üstüne kullandığınız hızlı cila önerileriniz var mı aracı yıkayıp kuruladuktan sonra sık sil şeklinde parlklıgı maksimum seviyede olan hızlı cila önerileri alabilirim

Ürünleri araştırdım ürün satan sitelerden seçenek çok sizlere sıralayım eklemek isteyen varsa farklı ürünler de olabilir

Sizce hangisini tercih etmeliyim

Taç system shine wax 500ml 120 TL

Soft99 Luxury Gloss - Mango Kokulu Hızlı Sprey Cila - 500 ml 70 TL

Sam's Detailing Spray Wax - Sprey Wax 500 ML 130 TL

Polytop Velox Shine Hızlı Cila 500ml 63 TL

Menzerna Endless Shine Quick Detailing Spray - Sprey Cila Koruma 500ml 160tl

Meguiars Ultimate Quik Wax Hızlı Sprey Wax 0.45 Lt. 112 TL

Meguiars G190526 Hybrid Ceramic Wax - Islak Kullanım Seramik Sprey Wax 768 ml
208 TL

Gyeon Q2M Cure - Nano Boya Koruyucu Sprey Hızlı Cila - 100 ml 107 TL

CarPro EliXir – Hidrofobik Nano Hızlı Cila – 500ml 120tl
kullandığım ürünler;
AG rapid Aqua Wax
Tac Shine Wax
Sonax BSD

birinci sıra rapid Aqua Wax

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Soft99 Luxury Gloss veya Soft99 Fusoo Coat Speed & Barrier kullanan var mı? Parlaklığı, kayganlığı ve toz tutması nasıldır ?

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
Soft99 Luxury Gloss veya Soft99 Fusoo Coat Speed & Barrier kullanan var mı? Parlaklığı, kayganlığı ve toz tutması nasıldır ?
Luxury i bu hafta aldım herkes kokusu ve silme kolaylığını ovuyordu gerçekten harika kokuyor, parlaklık olarak iyi ama toz tutma için yorum yapamam suan :)