Hobi Otom'dan Detail Forum'a Özel Yıl Sonu Kampanyası !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hobiotom

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir

Herkese merhabalar :)
Malum geçen bir yılın ardından, bitişini biraz tatlandırabilmek adına www.hobiotom.com web sitemizde yıl sonuna özel bazı kampanya ve indirimler başlatmış bulunmaktayız. Bu indirimlere ek siz değerli forum üyelerine özel alt limitsiz %10 indirim tanımladık. Vereceğimiz indirim kodunu 'Makinalar' kategorisi hariç hepsinde kullanabilirsiniz.

Kupon kodu : detailforum2021
Kampanya süresi : 23.12.2020 - 28.12.2020

* 100 tl ve üzeri ücretsiz kargodur.

* Kupon kodunu kullanabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
* Detailforuma üye olmayan mailler ile yapılan siparişler iptal edilecektir.

Şimdiden hepinize sevdikleriniz ile beraber geçireceğiniz sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyoruz:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkürler hobiotom yeni yıl öncesi detailforuma özel süpriz bir indirim oldu.

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dikkatimi çeken ve stokta 1 adet kalmış bir ürün var. Fraber Innovacar H20 Coat.Fraber İnnovacar H2O Coat Boya Koruma 1000 ML başka sitelerde ve platformlarda 120-130-140-150-160 TL (kör tuttuğuna derler ya o hesap :D ) bandında geziniyor.
Araç ıslakken kullanılabilen bir ürün. 1:1 veya 1:3 seyreltilebilir. Araç başına toplam tüketim 100ml'miş. Bende olduğu için bir tane daha arsızlık yapıp almayayım başkasına kısmet olsun diye yazayım dedim. Hazır indirim de varken daha da uygun hale geliyor :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Fraber 6 for 1 . Kumaş, deri döşeme, boya, dış-iç plastik aksamları temizliyor, koruyor. Boyada ve dış plastikte boncuklanma gözlemlemedim ama bir takım lekeleri güzel çıkarmıştı.
Deri döşeme ve iç plastikte de kullandım. Bende 2 tane var. Bir tanesinin etiketine ürün döküldü diye gittim 1 tane daha aldım.
Stokta 2 adet gözüküyor. Fiyatı da bence oldukça uygun. Zira bu fiyatlara bu işi yapan pek ürün kalmadı. Ürün sarı renkte, rahatsız etmeyen değişik bir kokusu da var.
Fra-ber 6for1 Temizleme-Koruma-Parlatma 750 ml

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geçen haftasonu Subaru'nun deri döşemelerine kullandığım ve 1 haftalık sürece göre beğendiğim bir ürünü paylaşayım. Fraber Crema Pelle Black ORchid. Değişik ve rahatsız etmeyen bir kokusu var. Uygulaması kolay ve yüzeyi parlak hale getirmiyor. Uygulamayı otoparkta yaptığım için video, foto çekmemiştim. Ancak 1 haftadır koltuklar olması gerektiği gibi yumuşacık :)
Ürün bu :) Stokta 3 adet gözüküyor.
Fra-Ber Crema Pelle Black Orchid Deri Bakım ve Koruyucu 750 ml

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Dikkatimi çeken ve stokta 1 adet kalmış bir ürün var. Fraber Innovacar H20 Coat.Fraber İnnovacar H2O Coat Boya Koruma 1000 ML başka sitelerde ve platformlarda 120-130-140-150-160 TL (kör tuttuğuna derler ya o hesap :D ) bandında geziniyor.
Araç ıslakken kullanılabilen bir ürün. 1:1 veya 1:3 seyreltilebilir. Araç başına toplam tüketim 100ml'miş. Bende olduğu için bir tane daha arsızlık yapıp almayayım başkasına kısmet olsun diye yazayım dedim. Hazır indirim de varken daha da uygun hale geliyor :)
ürün nasıl abi yorumun nedir dayanım toz tutma olayı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...