Honda civic fc5 seramik kaplama

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün uğraştığım en ufak pürüz kalmasın diye dönüp dönüp tekrar kontrol ettiğim mesaiden devremin aracı ile karışınızdayım bu arada fc5 ilk çıkanına da seramik yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki kaporta aksamında gerçekten hataları gidermişler özellikle c sütünuna polisaj yaptığımda ilk çıkan direk göçmüştü buna baskıda yapmama rağmen banamsıın demedi mekanik konuları ile ilgili yorum yapamam ancak kaporta dediğim gibi gayet güzel olmuş hatta önceki kasadan boya ölçüm değerleri bile yüksekti

Aracın çok fotoğraflarını çekemedim zaten daha önceki konularımı takip eden herkes biliyodur. Amacım kota çökertmemek yinede ben tüm kullanılan mazemeleri sıra sıra yazacağım

Araç geldikten sonra valet pro combo2 ile yıkaması yapıldı sonrasında valet pro turuncu yumuşak kil ile yüzey derinlemesine temizlendi sonrasında ise Koch chemie demirtozu temizleyici uyguladım aracın tekrar yıkanmasından sonra kurulayıp maskelemesini yaptım boya ölçümünden sonra yüzey düzeltme işlemlerini gerçekleştirdim ve yıkayıp izopropil alkolle temizleyip seramik kaplama için hazırlığını yaptım sonrasında uygun koşullarda 3. Kat seramik kaplamasını gerçekleştirdim gelelim fotoğraflara

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün uğraştığım en ufak pürüz kalmasın diye dönüp dönüp tekrar kontrol ettiğim mesaiden devremin aracı ile karışınızdayım bu arada fc5 ilk çıkanına da seramik yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki kaporta aksamında gerçekten hataları gidermişler özellikle c sütünuna polisaj yaptığımda ilk çıkan direk göçmüştü buna baskıda yapmama rağmen banamsıın demedi mekanik konuları ile ilgili yorum yapamam ancak kaporta dediğim gibi gayet güzel olmuş hatta önceki kasadan boya ölçüm değerleri bile yüksekti

Aracın çok fotoğraflarını çekemedim zaten daha önceki konularımı takip eden herkes biliyodur. Amacım kota çökertmemek yinede ben tüm kullanılan mazemeleri sıra sıra yazacağım

Araç geldikten sonra valet pro combo2 ile yıkaması yapıldı sonrasında valet pro turuncu yumuşak kil ile yüzey derinlemesine temizlendi sonrasında ise Koch chemie demirtozu temizleyici uyguladım aracın tekrar yıkanmasından sonra kurulayıp maskelemesini yaptım boya ölçümünden sonra yüzey düzeltme işlemlerini gerçekleştirdim ve yıkayıp izopropil alkolle temizleyip seramik kaplama için hazırlığını yaptım sonrasında uygun koşullarda 3. Kat seramik kaplamasını gerçekleştirdim gelelim fotoğraflara

http://instagr.am/p/BmIQQ87nTDp/
Şu da final videosu

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize sağlık finaller çok güzel. Kayseri plaka görünce daha bir güzel.. :utandim::) Seramik olarak hangi ürün kullanıldı?

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Nanolex si3d kullanıldı tek kat ile bırakmadım ama herkat daha güzel parlıyor ancak silme işini çok düzgün yapmalı koyu araçlarda hemen belli ediyor kendini

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık buğra sana yakışan bir uygulama olmuş. Videodaki final mükemmel

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Umarım bu sefer zamanım olurda bolca fotoğraf çekerim birde hazır konusu açılmışken fotoğraflardan canon makinemle çektiklerimi atamıyorum sorun yaşayan oldumu hiç?
Boyut büyük geliyor o yüzden olmuyor.Bende yaşıyorum.Bede fotoğraflarıma atıp oradan yüklüyorum.whatsuppa atıp oradanda yükleyebilirsin.Detaylı ilgi @Pro verir.Sayın Admin.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Demir tozu temizliği kilden önce olursa daha iyi olur (demir tozlarının kil yaparken boyayı çizme ihtimali var)
Gerçi siz devamında polisaj yapmışsınız ama yapmadığınız zamanlar da olur,bilginiz olsun