Honda Jazz Seramik Kaplama Uygulamasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar geçen haftalarda Bir arkadaşimin aracina uygulama yapmiştim onu sizlerle paylaşayim.

Honda nin Boya Mikronu 80/85 civariydi ben ölçtügümde Polisaj sonrasi bazi yerler 78/75 gelmeye başladi,Agir çizik coktu o yüzden normal karşiladim.

Camlar da Agir Reçine ve Kireclenmeler vardi.

Jantlar da Sarimsi Zift Lekeleri ve yaniklar mevcuttu,Demirtozu+Kil ile çikmadi muhtemelen Just Tonic veya Jant Polisaji gerekirdi.Malesef Just Tonic Yanimda degildi.

Araç ta yogun ugraştiracak islemler mevcuttu malesef :) ama hepsini hallettim

İç Detayina Dokunmadim Sadece Diş Kaporta kismini ben hallettim :)

Kullanilan Malzemeler

K2 Pro Roton (Demirtozu Temizleyici)
Sam s Detailing Beyaz Kil
3D Magic Dressing (Lastik Parlatici)
Carpro Clearcut (Kalin Pasta)
Nanolex Medium Polish (İnce Pasta)
Carpro Reflect (Final Pastasi)
K2 Gravon Seramik Kaplama

Uygulama Aşamasinda Tek Oldugum icin Resim cekemedim ancak finaller sizlerle :)

Uygulamam sona erdi,Arkadaşlar.

K2 Gravon Seramik i begendim bakalim ne kadar dayanacak takibini yapabilirsek paylasirim sizlerle.

Saglicakla Kalin...

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
detailingci olsam yemin ederim honda araç almazdım. boya kağıttan bile ince (!). Ayrıca fb7 ve fc5lerde kronik olarak boya atmalarıda var kendi aracımında depo kapağı içinde var mesela allahtan görünmeyen yer diye boşver diyorum. ama civic forumdaki bazı dostlarımda arka cam üstü cam yanları kalkanlar bile var.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline emeğine sağlık abi, Japonları severiz ama biraz daha polisaja elverişli mikron imkani tanisalar daha çok sevicez:terlisırıtan:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eline emeğine sağlık abi, Japonları severiz ama biraz daha polisaja elverişli mikron imkani tanisalar daha çok sevicez:terlisırıtan:
Vernik ve boya çevre düzenleme kuralları ve ek vergilerinden ötürü bu tarz durumlara alışsak iyi olur zira Avrupalı arabalar da yakın gelecekte bu değerlerde üretilecek araç başı ortalama 8kg boya ve vernik tasarrufu büyük oranda çevre kirliliğini azaltacak. Tabi bu sadece boya işleminde oluşan kirlilikteki oran :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık abi. Bu durumdaki beyaz araç görme duyusunda geçici azalma yapmış olabilir bu ara bana beyazlar üst üste geldi biraz zorlanıyorum:D hondalar sıkıntılı araçlar üstesinden gelmişsin ellerine sağlık. Clearcut tozumasi ve erken kurumasiyla bir türlü sevemedigim bir pasta :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
detailingci olsam yemin ederim honda araç almazdım. boya kağıttan bile ince (!). Ayrıca fb7 ve fc5lerde kronik olarak boya atmalarıda var kendi aracımında depo kapağı içinde var mesela allahtan görünmeyen yer diye boşver diyorum. ama civic forumdaki bazı dostlarımda arka cam üstü cam yanları kalkanlar bile var.
Hocam zevk meselesi diyelim :)

Reis eline sağlık beyaz araç zordur kör eder adamı :D
Valla oyle oldu reis biraz tesekkur ederim.:sırıtan1:

Tesekkurler hocam :)

Hey maşALLAH abim. Eline koluna Sağlık :)
Tesekkurler kardesim cok saol :opucukx:
Eline, emeğine sağlık üstad.
Tesekkurler hocam :)

Kardesim tesekkurler dedigin mikron dusuk bu isten anlamayan rastgele bir yere gotursen icinden gecer Mikron dusmesin diye kontrol ederek calistim bu da bana cok zaman kaybettirdi malesef.:utan:

Ellerine sağlık abi. Bu durumdaki beyaz araç görme duyusunda geçici azalma yapmış olabilir bu ara bana beyazlar üst üste geldi biraz zorlanıyorum:D hondalar sıkıntılı araçlar üstesinden gelmişsin ellerine sağlık. Clearcut tozumasi ve erken kurumasiyla bir türlü sevemedigim bir pasta :)
Kardesim tesekkurler Siyah araclardan sonra beyazlar daha farkli geliyor :) Carpro Clearcut İndirimde almistim Pasta güzel biraz tozuyor ama iyi calisiyor indirimdeyken alinir normalde 850₺ civari fiyati var bu fiyatlara almam pek uygun degil Meg 101-DK Chemie-Koch Chemie den devam ederim

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sahalardasın Knka ama boyasına dikkat! hondam olsa intihar ederdim o derece sevmiyorum boyasını.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğine sağlık Sefa dayanım olarak yorumlarını bekliyoruz
Tesekkurler abi takip etmeye calisiyorum :)

@Sefa46 Hocam eline,emeğine sağlık çok güzel görünüyor :) Darısı benim arabaya :komik:
Tesekkurler hocam İnsallah senin aracada birseyler yapariz :)

Sahalardasın Knka ama boyasına dikkat! hondam olsa intihar ederdim o derece sevmiyorum boyasını.
Kankim tesekkur ederim :)