hortumla araç yıkama

berkayoz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhabalar yazlık evimizde yaz aylarında hortumla aracımı yıkıyorum fakat hortum kalitesiz oldugu için katlanıyor 25-30mt uzunlugunda katlanmayan tavsiye ediceğiniz hortum ve aparatlar varmıdır acaba hortum haricinde şampuan hazneli başıklar vs de olabilir

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
merhaba güzel bi başlık olmuş ben de sizin gibi yıkıyorum yalnız hortum çekme imkanım da yok. Şu pompasiyla yıkıyorum yakında onu da paylaşacağım inşallah. Ben de bi başlık siparis ettim.Aparat olarak internetten aldım. Markq onemli degil yapı marketlerde satılıyor. Hortum ve aparat beraber olanları var. Şu aparat mantıklı olabilir. Ben sadece tabanca kullanıyorum. Kırmızı başlıklı olanın gelince incelemesini yapacağım inşallah. Umarım yardimci olabilmisimdir.Hortum olarak da yapı marketlerde dayanıklı olanları var uzayan hortumlar uzun ömürlü değil diye biliyorum. umarım yardimci olmuşumdur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
bu da örnek resimler hocam.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
berkayoz' Alıntı:
merhabalar yazlık evimizde yaz aylarında hortumla aracımı yıkıyorum fakat hortum kalitesiz oldugu için katlanıyor 25-30mt uzunlugunda katlanmayan tavsiye ediceğiniz hortum ve aparatlar varmıdır acaba hortum haricinde şampuan hazneli başıklar vs de olabilir
Yapımarketlerde telli hortumlar mevcut,eğer onlardan alırsanız kırılmaz.Bende garajımda kullanıyorm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi