Alış İç detay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhabalar Leon Fr aracıma iç detaylı temizlik yapicam

Pis değil ama ilk görüntüsü almak istiyorum

Bana ne önerirsiniz + olarak buhar makinem de var
Torpido kapı eşikleri trimler

2. Olarak motor içi temizlik yapmak istiyorum bunun için öneriye ihtiyacım var mat bir görüntü amacım

3. Olarak lastik ve davlumbaz temizliği için öneri

Çok ayrı ayrı malzeme almak istemiyorum ama gerekirse alırım

Bu işlerden anlayan forum da bir çok insan var yalayıp yutmuş yardımcı olursalar minnettar olurum

berkceylan57

Acemi Detaycı
Üye
İl
Samsun
İç temizlik için k2 pro neutrol apc kullanıyorum konsantre olduğu içi kolay biten bir şeyde değil trim koruma olarak meguiars mg40 kullanabilirsin
Motor temizleyici olarak k2 pro akra var onu kullanabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
İç temizlik için k2 pro neutrol apc kullanıyorum konsantre olduğu içi kolay biten bir şeyde değil trim koruma olarak meguiars mg40 kullanabilirsin
Motor temizleyici olarak k2 pro akra var onu kullanabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz forum da gezdim motor temizleme olarak k2 proya karsr verdim hemde damlumaz ve jant dads iş yapıyor gerisine de bakıyorum birileri de akıl verir illaki bu işlerde boyut atlamış kardeşlerimiz abilerimiz var

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Biraz forum da gezdim motor temizleme olarak k2 proya karsr verdim hemde damlumaz ve jant dads iş yapıyor gerisine de bakıyorum birileri de akıl verir illaki bu işlerde boyut atlamış kardeşlerimiz abilerimiz var
Motor temizliğinde Adbl Green gine kullanabilirsin abicim cok güzel yag kir temizliyor koruyucu olarak Koch Chemie Mp kullanabilirsin. Birkaç fotoğraf attım :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
İç mekan temizliğinde flowey İ2, konsantre bir ürün. Üzerine koruma olarak koch chemi TS veya meguiars suprema. Suprema biraz parlak, torpido da özellikle TS yi kullanıyorum. Mat bir görünüm veriyor. Suprema yi kapı eşiklerinde ve kapı plastik aksamında kullanıyorum. Torpido, ön konsolda TS, mat görünüm verdiği için. Hem temizlesin hem mat görünüm versin diye arada adbl qd kullanıyorum. Adbl yi kısa zaman diliminde yapılan temizlikte kullanıyorum. Motor temizliği de koch chemi gs, motor içindeki plastik aksamı koruma ve dış plastik aksamı koruma olarak meguiars 40, koch chemi pss kullanıyorum. Paylaşımlarimda ki fotoğraflardan sonuçları görebilirsin. Lastik ve davlumbaz temizliğinde flowey R1. Bu ürünler benim tecrübe ettiğim ürünler.

Son düzenleme:

Eser

Amatör Detaycı
Üye
İç mekan için Carpro inner QD, ve Carpro İnner Scrub. Başka bir şey kullanmıyorum.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
İç mekanda nasıl bir final istediğinize göre (mat/yarı mat/parlak) farklı farklı öneriler gelebilir ancak orijinal görünüm için mat finalli ürünleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Konsantre değil de hazır kullanım ürün olarak Sonax CocpitReiniger MattEfect önerebilirim, maliyet bi tık yüksek olabilir konsantre ürünlere göre.

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
İç mekan temizliğinde flowey İ2, konsantre bir ürün. Üzerine koruma olarak koch chemi TS veya meguiars suprema. Suprema biraz parlak, torpido da özellikle TS yi kullanıyorum. Mat bir görünüm veriyor. Suprema yi kapı eşiklerinde ve kapı plastik aksamında kullanıyorum. Torpido, ön konsolda TS, mat görünüm verdiği için. Hem temizlesin hem mat görünüm versin diye arada adbl qd kullanıyorum. Adbl yi kısa zaman diliminde yapılan temizlikte kullanıyorum. Motor temizliği de koch chemi gs, motor içindeki plastik aksamı koruma ve dış plastik aksamı koruma olarak meguiars 40, koch chemi pss kullanıyorum. Paylaşımlarimda ki fotoğraflardan sonuçları görebilirsin. Lastik ve davlumbaz temizliğinde flowey R1. Bu ürünler benim tecrübe ettiğim ürünler.
Öncelikle teşekkürler

Motor koruma ve dış plastikler. İçin mg40 aldım

İç temizle için adbl interrion
İç koruma için deturnel interrion

Apc: olaraktan adbl typhoon

Yine deri temizlik için adbl ürünü aldım bakalım ürünler testlerine baktım iyi yorumları da iyidi

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Mat görüntü için öncelikle temizlik sonra mat görüntülü koruma ürünü kullanmanız gerekiyor .

Tavsiyem ise , scrup pad ile herhangi bi apc ( vp apc , koch mzr , vs ) Sonrasında koruma işi ise sonax mat effect ilk olarak Yada gyeon preserve -car pro perl gibi ürünlerde tavsiyemdir.

Yanlız apc etkili temizleyici olduğundan rutinde daha soft ürünler de kullanılabilir.

Motor konusuna gelirsek , çoğu citrus wash şeklinde prewash ürünler , Abdl gringine - koch Gs gelirsek iş yapar.

hareketli fotoğraf indir

Üstüne Koch MP ile koruma sağlanırsa bu şekilde görüntü elde ediliyor. Yaz başı , kış başı şekilde 2 kere düzenli temizlik ile yıl boyu dayanıyor diyebilirim.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Öncelikle teşekkürler

Motor koruma ve dış plastikler. İçin mg40 aldım

İç temizle için adbl interrion
İç koruma için deturnel interrion

Apc: olaraktan adbl typhoon

Yine deri temizlik için adbl ürünü aldım bakalım ürünler testlerine baktım iyi yorumları da iyidi
Güzel ürünler, tecrübelerini bekliyoruz :)
Birde apc sürekli kullanıma gelmez diye okudum forumda, bu konuda paylaşımlar vardı.

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Güzel ürünler, tecrübelerini bekliyoruz :)
Birde apc sürekli kullanıma gelmez diye okudum forumda, bu konuda paylaşımlar vardı.
Apcyi yaza giriş diye kaput altı temizlikde kulanicam bide ara ara damlumbazlarda başka yerde kullanmayı düşünmüyorum önermiyor zaten çok

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Mat görüntü için öncelikle temizlik sonra mat görüntülü koruma ürünü kullanmanız gerekiyor .

Tavsiyem ise , scrup pad ile herhangi bi apc ( vp apc , koch mzr , vs ) Sonrasında koruma işi ise sonax mat effect ilk olarak Yada gyeon preserve -car pro perl gibi ürünlerde tavsiyemdir.

Yanlız apc etkili temizleyici olduğundan rutinde daha soft ürünler de kullanılabilir.

Motor konusuna gelirsek , çoğu citrus wash şeklinde prewash ürünler , Abdl gringine - koch Gs gelirsek iş yapar.

hareketli fotoğraf indir

Üstüne Koch MP ile koruma sağlanırsa bu şekilde görüntü elde ediliyor. Yaz başı , kış başı şekilde 2 kere düzenli temizlik ile yıl boyu dayanıyor diyebilirim.
Bende genel olarak adbl markasının ürünlerin den aldım

Motor altını ve dış takı trimleri korumak için meg40 aldım

Araç içine gelirsek adbl ürünleri aldım bakalım nasıl çıkacak

Bu arada bende MK3 Leon var çok güzel olmuş emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...