İç Temizlik Detay Fırça Tavsiyesi

dorukhanalev

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar elimde valet pro fırçası var şu klasik olanlardan ama iç kısmı petekleri vs temizlerken kıl tüy bırakıp duruyor. Zaten göğsü sorunlu aracın bir de kılı tüyüyle uğraşıyorum.

Work Stuff baktım 2 3 çeşit var bunların farkı nedir ?

şu takım halinde olan klasikler nasıldır 3 boy satılıyor.

WORK STUFF 3’lü Detaylandırma Fırçası Seti Klasik - Detailling Brush 16 /24/30 mm ( 3 Adet Fırça ) - Made in POLAND

Yoksa şu albino ve albino orange var onları mı tercih etmeliyim ? Bu arada albino ve orange arasındaki fark nedir ?

Bir de wheel woolies fırçaları vardı 1" ve 1.15" detay fırçası.

Bu fırça konusunda kopup dökülmeyen fırça tavsiyesi rica ediyorum sizlerden :)

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
ben çinden aldım 5 adet 10-18 numara arası 20tl + 15tl vergi tuttu. çizme dökülme yok şuanlık.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çin düşünmüyorum hocam work stuff yada wheel woolies düşünüyorum ama WS de bile dünya seçenek var.
Toz mu alacaksaniz kimyasal ile temizlik mi yapacaksiniz? Fircayi kullanma amaciniz ne olacak? Gratis indirim alin bir tane far fircasi toz almak icin kullanabilirsiniz

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dorukhanalev

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Toz mu alacaksaniz kimyasal ile temizlik mi yapacaksiniz? Fircayi kullanma amaciniz ne olacak? Gratis indirim alin bir tane far fircasi toz almak icin kullanabilirsiniz

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkisi de hocam genelde kimyasal ile temizlik işleminde kullanacağım

Samsung S8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben de aynı amaçla geçtiğimiz ay Work Stuff Albino serisi aldım. Çok memnunum. Uygulama aşaması, temizlemesi çok rahat.
5-6 kere kullandım, herhangi bir yıpranma söz konusu dahi değil. Tavsiye ederim.

dorukhanalev

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Ben de aynı amaçla geçtiğimiz ay Work Stuff Albino serisi aldım. Çok memnunum. Uygulama aşaması, temizlemesi çok rahat.
5-6 kere kullandım, herhangi bir yıpranma söz konusu dahi değil. Tavsiye ederim.
Bu turuncudan farkı ne acaba ? o en üst segmenti sanırım.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Firma tarafından özellik olarak bir fark belirtilmemiş. Sadece renk farkı.
Yurt dışında fiyatları aynı çünkü. Hatta şöyle diyeyim, 3'lü set 20-22€ civarında.

dorukhanalev

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Firma tarafından özellik olarak bir fark belirtilmemiş. Sadece renk farkı.
Yurt dışında fiyatları aynı çünkü. Hatta şöyle diyeyim, 3'lü set 20-22€ civarında.
Bir kaç incelemde de kirler az belli olsun istiyorsanız orange çok belli olsun istiyorsanız albino alın yorumu gördüm. Yumuşaklığı aynı sanırım.

dorukhanalev

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Bir de hocam hangisini aldınız siz ? kaç mm olanı ? mm konusunda tavsiyeniz nedir ?

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bir de hocam hangisini aldınız siz ? kaç mm olanı ? mm konusunda tavsiyeniz nedir ?
Ben Albino serisinin beyaz olanlarından en büyükle en küçüğü aldım, gayet memnunum.
Fiyat farkının sadece ürünlerin stoklara girdiği zamanki kur farkından kaynaklandığını düşünüyorum.

dorukhanalev

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Ben Albino serisinin beyaz olanlarından en büyükle en küçüğü aldım, gayet memnunum.
Fiyat farkının sadece ürünlerin stoklara girdiği zamanki kur farkından kaynaklandığını düşünüyorum.
16mm ve 30mm alıyorum bende. 40 çok büyük gelir diye düşündüm araç içinde. onuda sonraki ay wheel woolies alırız olmazsa.