İç temizlik için öneri

cabals

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim, eski model beyaz koltuk döşemesi olan aracımızın detaylı iç temizliğini yapmak istiyorum. Hem koltuk hem halı döşemesi beyaz renk fakat gerek yağ lekeleri gerekse yılların verdiği kirler var. Fotoğraf çekemedim fakat fotoğrafa göre ürün önerirseniz çekebilirim. Forumu araştırdım fakat tercih yapamadım bulamadım bir ürün. Elimde halı ve koltuk yıkama makinesi mevcut. Sİzden ricam bana bu temizliği sağlayacak ürünleri önerir misiniz? bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim, eski model beyaz koltuk döşemesi olan aracımızın detaylı iç temizliğini yapmak istiyorum. Hem koltuk hem halı döşemesi beyaz renk fakat gerek yağ lekeleri gerekse yılların verdiği kirler var. Fotoğraf çekemedim fakat fotoğrafa göre ürün önerirseniz çekebilirim. Forumu araştırdım fakat tercih yapamadım bulamadım bir ürün. Elimde halı ve koltuk yıkama makinesi mevcut. Sİzden ricam bana bu temizliği sağlayacak ürünleri önerir misiniz? bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.
Resimleri atin hocam ürün tavsiyesi kolay yonlendirme yapariz :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Resimleri atin hocam ürün tavsiyesi kolay yonlendirme yapariz :)
Sefa hocam bende bir süredir bej koltuklar için şampuan arıyorum, koltuk yıkama makinem var uygun bir zamanda sakin sakin yıkayacağım, foto çekmedim ama koltuklar baya kirli işte hocam. Bej renk koltuk, siyah renk yer halısı. Zayıf bir ürüne para verip hem zaman hem enerjimi kaybetmek istemiyorum. Koltukları bir, iki hatta üç kez yıkayıp durulamayı düşünüyorum çünkü.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
İnceleme - K2 Pro Lotar (Carpet Cleaner) İncelemesi

Hocam bu konumu inceleyebilirsiniz Fiyat ve Ürün Performansi olarak sizi mutlu eder Cok agir kirler icin 1/4 Sulandirarak Fircalayabilirsiniz.Matkap Ucu Aparattan var ise super olur daha hizli ve pratik olur

@golf @cabals
Hocam peki 1 litre yeter mi bana araç için? Ürün kömürmemiş hiç inceleme videonuzda, bu avantaj yani diyorsunuz, ben ne kadar köpürme o kadar temizlik sanıyorum hep. Hocam ayrıca matkap uç setleri nereden aldınız ondan da lazım bana
Hocam bir de bissel nasıl memnun musunuz? Vakumlama gücü yüksek mi? Nereden alınır aldınız hocam?

Son düzenleme:

cabals

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Tamam en kısa sürede aracın koltuk resimlerini paylaşacağım. Sefa46
Matkap ucu aparatım var hocam, şimdi konunuza bakacağım bej renkte etkili olur diyorsanız alıp deneyeceğim sonucu bende belki konu yaparım :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam peki 1 litre yeter mi bana araç için? Ürün kömürmemiş hiç inceleme videonuzda, bu avantaj yani diyorsunuz, ben ne kadar köpürme o kadar temizlik sanıyorum hep. Hocam ayrıca matkap uç setleri nereden aldınız ondan da lazım bana
Hocam bir de bissel nasıl memnun musunuz? Vakumlama gücü yüksek mi? Nereden alınır aldınız hocam?
1 Litre ile 8/9 Araç yaparsiniz hocam.Çok kirli olmadigi icin köpürme olmadi.
Matkap Uclari Autobrite nin ama suan stokta yok malesef benzerlerini trenyoldan veya N11 den alabilirsiniz.
Bissell Gayet güzel ve kullanisli ben cok begendim kampanyada iken 3500₺ aldik suan 5500/6000₺ civarinda Vakumlamasi gayet iyi tatmin ediyor kullanici

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tamam en kısa sürede aracın koltuk resimlerini paylaşacağım. Sefa46
Matkap ucu aparatım var hocam, şimdi konunuza bakacağım bej renkte etkili olur diyorsanız alıp deneyeceğim sonucu bende belki konu yaparım :)
Olur hocam Bej veya Koyu Renkli araçlar icin farketmiyor hepsinde kullanabilirsiniz.Paylasimlarinizi bekleriz :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
1 Litre ile 8/9 Araç yaparsiniz hocam.Çok kirli olmadigi icin köpürme olmadi.
Matkap Uclari Autobrite nin ama suan stokta yok malesef benzerlerini trenyoldan veya N11 den alabilirsiniz.
Bissell Gayet güzel ve kullanisli ben cok begendim kampanyada iken 3500₺ aldik suan 5500/6000₺ civarinda Vakumlamasi gayet iyi tatmin ediyor kullanici
Hocam bissel almanya’da 130 euro civarında oradan almayı düşünüyorum