İhtiyaç Fazlası Detay Ürünleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eaglemre

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Asagidaki urunlerden İsteyen arkadaşlar olursa ankara içi elden teslim verebilirim.

Citrus pre wash 0.5lt : 90TL

3d final touch 0.5 lt : 60 TL

Sonax hızlı cila : 90 tl ( resimdeki yere kadar doludur)

Sonax konsantre şampuan : 70 tl ( resimdeki yere kadar doludur)

Newmix ultra lastik parlatıcı : 40 tl ( 3-4 kez kullanılmıştır, nerdeyse dolu haldedir)

citrus pre wash ve 3d magic touch isimli iki ürün benim araç yıkamada severek kullandığım multi purpose (çok amaçlı) kullanılan ürünlerdir. Neden bunları severek kullandığımı aşağıda özetlemeye çalıştım.

Citrus Pre Wash

1. Öncelikle güzel bir APC dir.
  2. Uygun seyreltme ile ön yıkama şampuanı olarak kullanılır fakat sarfiyatı yüksek olduğu için yoğun kir olan bölgelere sprey ile uygulanması uygun olur.
  3. Uygun seyreltme oranı ile araç içi tüm plastiklerde kullanılır , fırça ve mikrofiber bez ile güzel bir temizlik sağlar.
  4. Uygun seyreltme oranı ile araç koltukları, ev koltukları ve halılarında leke çıkarıcı ve temizleme amaçlı kullanılır.

Bu ürünü aşağıdaki oranlar ile yanındaki amaçlar için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

3D Final Touch
  1. Cam , krom ve tüm dış aksamlarda (lastik hariç) kullanılır ve muazzam bir parlaklık ve kayganlık verir. Sarfiyatı çok azdır.
  2. Araç içi plastiklerde (özellikle kapı eşiklerinde) kullanılır ve susuz bir temizlik sağlar. Kapı lastikleri, sunroof lastikleri gibi alanlarda kullanılır ve plastikleri besleyerek parlaklık verir.
  3. Çok güzel bir kokusu vardır.
  4. Kil uygularken kil kaydırıcı olarak kullanılır.
  5. Kuş pisliği ve reçineyi sorunsuz kaldırmada kullanılır.

Son düzenleme:

Eaglemre

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elimde bulunan ve pek kullanmadigim urunleri , yer acmak adina ilana ekleyerek guncelledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...