İlk alışveriş Listesi Tavsiye

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hocam merhaba,

Arkadaşların, üstadların ürün tavsiyelerini yaptığı nokta atışı ürünleri bulabilecegıniz @omrslhmms hocamın sağolsun açtığı konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Daha sonra da çok iyi uygulama konuları var biraz onları da incelerseniz, kullanılan ürünler ve bunlarla ilgili görüşler sizin aklınızda bir fikir oluşmasını sağlayacaktır. Yine takılırsanız hızlı soru cevap veya özelden yazarsanız her arkadaşımız yardımcı olmaya çalışacaktır.

Favori Ürünler Listesi
İnceledim listeleri süper ürünler var imkan olsada hepsinden çeşit olsa keske

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Eğer stoğunuzun içeriği yazdıklarınız kadar ise şahsi kanaatim oraya bir adet APC ( Valet Pro , koch chemie green star olabilir), bir adet cam temizleyici (forumda beğenilen meguiars, Amway olabilir), bir adet sert bir lastik Temizlik fırçası almanız ki bence bu çok önemli ilerde lazım olduğunu farkedeceksiniz , bir adet cam Bezi ( forumda araştırabilirsiniz tavsiyeleri) , bir adet Wax ve bolca mikrofiber bez ve uygulama pedi elinizde bulundurmanızın gerekli olduğunu düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle, bu dediklerini es geçmişim özelliklede cam temizleme önemli bencede. Lastik içinde davlumbaz ve jant temizleme fırçası iş görmezmi sizce?

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Billbery gayet seviliyor aslında ama jant temizleyici olarak değilde wax, sealant sökücü olarak ben çok beğeniyorum, harika çalışıyor :) Bence firma bir karışıklık yaptı bunu piyasaya sürerken, yanlış etiket falan basıldı karambolde. Bunu prep olarak yapmışlar, jant temizleyici etiketi vurmuşlar, sonra da aman bu saatten sonra değiştiremeyiz öyle kalsın demişler:)
Olabilir Cg diabloyu yazdım listeye jant temizleyicisi olarak

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Zamanla daha fiyat performans ürünlerine yöneleceğinizi düşünerek şöyle bir kaç ekleme yapayım.

Forumumuz üyeri @MoonDance Emre de AutoBrite pinksheen var. Ben kullandım çok beğendim. Spritz yerine tercih edilebilir.

Endurance güzeldir ancak ben sonax ın lastik parlatıcısını daha çok beğeniyorum. Valet pro classic tyre dressing de kullandım. Uygulaması çok kolay. Fırça ile sürüyorsunuz. Ancak sıçratma yapıyor. Tercih sizin.
Bilberry pek tercih edilesi bir ürün değil. Jantlar için chemical guys wheel cleaner daha iyidir.

Elinizde koruma ürünü yok wet coat dışında. Bir wax almanızı tavsiye ederim.

Ayrıca valet pro concentrated gibi cilasız kalıntı bırakmayan bir şampuan edinirseniz sizin için iyi olur.

Bu liste uzar gider ancak zamanla her şey oturur yerine.
Evet ekonomik kısmı var bide bu işin tabikide bunuda düşünerek hareket etmek lazım dediğiniz gibi zamanla daha da oturacaktır liste umarım Jant için cg diabloyu inceledim etkili geldi?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Evet ekonomik kısmı var bide bu işin tabikide bunuda düşünerek hareket etmek lazım dediğiniz gibi zamanla daha da oturacaktır liste umarım Jant için cg diabloyu inceledim etkili geldi?
Diablo güzeldir. Forumumuzda @onurçiko üstadımız kullandı diye biliyorum. O daha iyi yorum yapacaktır.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@_CaN_ @emrealtin Bugün detaylı temizlik de diabloyu kullandım 1:3 oranda spreye koydum kovaya ise 2 3 damla. Çok güzel temizliyor ve diğer jant temizleyiceler gibi kötü kokmuyor aksine çok güzel kokuyor. Spreye toplam karışım 250 ml falan harcadım biraz jantlara dikkat ediyorsanız 96 lira verilip alınabilecek bir ürün. Bide köpük yapan pompaya gelirsek maddiyata bağlı eğer bütçeniz var ise direk kwazar alın ve nozul kısmına keçe takviyesi ile güzel köpük yapacaktır, forumda örneği mevcut.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Kesinlikle, bu dediklerini es geçmişim özelliklede cam temizleme önemli bencede. Lastik içinde davlumbaz ve jant temizleme fırçası iş görmezmi sizce?
Lastikteki kiri sökmek için biraz sert bir fırçaya ihtiyacınız olur. Sert fırçayı Jant ve davlumbazda kullanmak iyi olmaz çizer. Ama yumuşak Jant Fırçası ile de lastiklerinizi temizleyemezsiniz diye bir şey Yok biraz fazla bastırarak biraz da fazla fırçalayarak temizleyebilirsiniz yani harcayacağınız efor artar

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Lastikler için sert fırça tavsiyesi: Bana kalırsa pazardan mutfakda tabakları temizlemek için fırçalar var onlardan alın, yarın akşama kendi çapımda detaylı dış uygulama paylaşıcam belki yardımcı olur.

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@_CaN_ @emrealtin Bugün detaylı temizlik de diabloyu kullandım 1:3 oranda spreye koydum kovaya ise 2 3 damla. Çok güzel temizliyor ve diğer jant temizleyiceler gibi kötü kokmuyor aksine çok güzel kokuyor. Spreye toplam karışım 250 ml falan harcadım biraz jantlara dikkat ediyorsanız 96 lira verilip alınabilecek bir ürün. Bide köpük yapan pompaya gelirsek maddiyata bağlı eğer bütçeniz var ise direk kwazar alın ve nozul kısmına keçe takviyesi ile güzel köpük yapacaktır, forumda örneği mevcut.
Güzel kokması önemli benim için belki gerekli değil ama niye güzel kokmasınki:) Kwazar alacam galiba ama keçe işini becerebilirmiyim bilmiyorum forumda araştırayım biraz teşekkürler

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Lastikteki kiri sökmek için biraz sert bir fırçaya ihtiyacınız olur. Sert fırçayı Jant ve davlumbazda kullanmak iyi olmaz çizer. Ama yumuşak Jant Fırçası ile de lastiklerinizi temizleyemezsiniz diye bir şey Yok biraz fazla bastırarak biraz da fazla fırçalayarak temizleyebilirsiniz yani harcayacağınız efor artar

Ozaman jant ve davlumbaz icin ayrı fırça lastik için de sert bir fırça iş görür