İlk Wax deneyimi

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Merhabalar tecrübeli abilerimden tavsiye bekliyorum yarın siparişi geceğim ilk wax denemem olacak araca polisaj yapmayacagım demir tozu ve kil yaptım sizce hangisini alayım sepeyteki ürünlerden

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
kalite aynı parlaklık ve dayanım farkı var aralarında. polisaj yapmıyorsan parlaklık ihtiyacı duyacaksın. seçim senin . deneyerek ögren bence .
kiwami : orta parlaklık orta dayanım .
Authentic düşük dayanım yüksek parlaklık
fusso : yüksek dayanım düşük parlaklık.

ama hangisini alacaksan al hepsi burada'da kimyasal adamlar 5-10 tl daha ucuzdur.

KimyasalAdamlar - Hepsiburada Mağaza

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Merhabalar tecrübeli abilerimden tavsiye bekliyorum yarın siparişi geceğim ilk wax denemem olacak araca polisaj yapmayacagım demir tozu ve kil yaptım sizce hangisini alayım sepeyteki ürünlerden

Kiwami almalısın bence :)

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Authentic de zırt bırt wax atmak istemedim araca kiwami 2 3 ay dayanıyorsa su iticiliği falan yeterli benim için

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Tek wax kullanıyim diyorsan kiwami en doğru seçenek bence
Yok yazın canım sıkıldıkça uygularım kışın zaten çok uygulama yapamıyorum yazın acısını çıkarmak lazım diyorsan kışa fusso yaza da carnauba içerikli authentic gibi waxlar gider
Tercihine görev bu iş dallanır budaklanır

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kiwami iyidir. Bana kalırsa authentic ve kiwami alınabilir bölünmüş olarak 2sini de denemiş olursun çeşit iyidir. 50gr wax 8-10 uygulama çıkartır. 50şer gr alsan 15-20 kere uygulama yaparsın.

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İncekedimm incelemenizi yazın bu dayanım 6 7 hafta olacaktır sanırım

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Valla şampuan sonaxın şampuanı onların zararı olur mu
Hangisi olduğuna bağlı. Waxa zarar vermemek için ph nötr ciladız şampuanlar daha iyi seçim olacaktır. Sonax Red Summer zararsız diyordu kullanan arkadaşlar. Benim tavsiyem Zymöl; Soft99 Gold ya da Siyah; Adams; Nanolex Pure gibi şampuanlardan yana olur. Ön yıkama yapıyorsan da ceviz.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kiwami iyidir. Bana kalırsa authentic ve kiwami alınabilir bölünmüş olarak 2sini de denemiş olursun çeşit iyidir. 50gr wax 8-10 uygulama çıkartır. 50şer gr alsan 15-20 kere uygulama yaparsın.
Haci 50 gr wax nasıl çıkarsın 8-10 uygulama allasen, koklatsan yetmez.o_O:dusun: 4 uygulama çıkarır, 5 zor...

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Haci 50 gr wax nasıl çıkarsın 8-10 uygulama allasen, koklatsan yetmez.o_O:dusun: 4 uygulama çıkarır, 5 zor...
Eğer 4 uygulama max.5 uygulama çıkartıyorsan israf ediyorsun fazla sürüyorsun ve silmede zorlanıyor olmasın demektir. Waxı pede değdirip panelde yaymalısın sürdüğünde incecik belli belirsiz olacak. Detay işinde az ürün çok ürün demektir. Bi uygulamada katı wax 5-6 gr gider işin ehli kullanırsan. Bu pasta polishde de böyledir. Pedi doyurursun sonra her uygulama için 2-3 bezelye tanesi koyar çalışırsın.

RecepGürışık

Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
@Pro
kiwamiyi çok öneriyor bence denemelisin..

Fusodan ben memnun kaldım araçla uğraşmak istemediğim zaman uyguluyordum authentic gereksiz olur kiwami denemeye değer