İstanbul Eyüp'den herkese selamlar.

calimera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Herkese merhaba, aylardır okuyup takip ettiğim foruma üye olmak bu güne kısmetmiş.
İstanbul'un Eyüp ilçesinde ikamet ediyorum. Otomobillere karşı ciddi bir ilgim var. Teknik anlamda okuyup yazmayı vs de çok severim. YouTube da rastgele izlediğim bir iki detail videosu ile bu işe merak sardım. Ardından forum forum gezerek okumaya başladım. Kendimi en yakın hissettiğim ve üye olmak istediğim forum da burası oldu.

Şimdilik amatörce yıkama işine başladım. (Götürdüğüm oto yıkama kardan daha iyi olduğuma eminim) hala okumaya ve öğrenmeye devam ediyorum. Detail gerçekten derya deniz.

Tüm bunların yanında ücretli profesyonel bir destek almak istiyorum. Şimdilik öncelikle o konuda yardımlarınızı isteyeceğim. İstanbul'da yakınlarda sizlerden aracımı emanet edebileceğim kimse var mı?

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Hocam aramıza hoşgeldiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba, aylardır okuyup takip ettiğim foruma üye olmak bu güne kısmetmiş.
İstanbul'un Eyüp ilçesinde ikamet ediyorum. Otomobillere karşı ciddi bir ilgim var. Teknik anlamda okuyup yazmayı vs de çok severim. YouTube da rastgele izlediğim bir iki detail videosu ile bu işe merak sardım. Ardından forum forum gezerek okumaya başladım. Kendimi en yakın hissettiğim ve üye olmak istediğim forum da burası oldu.

Şimdilik amatörce yıkama işine başladım. (Götürdüğüm oto yıkama kardan daha iyi olduğuma eminim) hala okumaya ve öğrenmeye devam ediyorum. Detail gerçekten derya deniz.

Tüm bunların yanında ücretli profesyonel bir destek almak istiyorum. Şimdilik öncelikle o konuda yardımlarınızı isteyeceğim. İstanbul'da yakınlarda sizlerden aracımı emanet edebileceğim kimse var mı?
Hoş geldiniz aramıza. Ne hizmeti istiyorsunuz ?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Hos geldiniz. Eyup'un neresindesiniz acaba?

calimera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Hoş geldiniz aramıza. Ne hizmeti istiyorsunuz ?
Aracımın hareler, çizikler kuş pisliği lekeleri vs derken ciddi bir polisaj işlemine ihtiyacı var. Detail işine merak salmamış olsaydım çoktan bir boyacıya verip "yaptırmıştım". Ama şimdi standart yerlerdeki işçiliği gördüğümde gözlerim kanıyor. :)

Hos geldiniz. Eyup'un neresindesiniz acaba?
Nişanca Mahallesi'nde oturuyorum. Siz de Eyüp'desiniz?

Hoşgeldiniz, otomobiliniz STi, GT-R, 911 Turbo,GT3, 350Z ...vs ise ben eldeki imkanları seferber ederim :) Şaka yapıyorum ama forumda size yardımcı @s-Works yardımcı olabilir diye düşündüm :)
Küçük bir Fiesta versek olmaz mı :) Şaka bir yana benim de aklımdaki ilk isim @s-Works, Forumdaki başlığını da uzun zamandır takip ediyorum. Yaptığı işi ne kadar sevdiğinin ve ne kadar düzgün yaptığının farkındayım ama lokasyon olarak bana çok uzak kalıyor. Aracın bir ufak telefk bir iki boya işi var. Bir iki aya onları halledeceğim. Boyadan sonra kendisini aramamam için bir sebep yok şimdilik.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aracımın hareler, çizikler kuş pisliği lekeleri vs derken ciddi bir polisaj işlemine ihtiyacı var. Detail işine merak salmamış olsaydım çoktan bir boyacıya verip "yaptırmıştım". Ama şimdi standart yerlerdeki işçiliği gördüğümde gözlerim kanıyor. :)

Nişanca Mahallesi'nde oturuyorum. Siz de Eyüp'desiniz?

Küçük bir Fiesta versek olmaz mı :) Şaka bir yana benim de aklımdaki ilk isim @s-Works, Forumdaki başlığını da uzun zamandır takip ediyorum. Yaptığı işi ne kadar sevdiğinin ve ne kadar düzgün yaptığının farkındayım ama lokasyon olarak bana çok uzak kalıyor. Aracın bir ufak telefk bir iki boya işi var. Bir iki aya onları halledeceğim. Boyadan sonra kendisini aramamam için bir sebep yok şimdilik.
Ben aksemsettin mahallesindeydim, yeşilpınarda. Simdi kucukkoye tasindim fevzi cakmak mahallesine. Yakin sayiliriz buradaki benzinlige beklerim :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

calimera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Ben aksemsettin mahallesindeydim, yeşilpınarda. Simdi kucukkoye tasindim fevzi cakmak mahallesine. Yakin sayiliriz buradaki benzinlige beklerim :)

Havalar ısınınca eşlik etmekten keyif duyarım :)

Son düzenleme:

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Aramıza hoş geldiniz .

Uygulamalar konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum.
Boya işiniz varmış. İsciligi ortalama üzerinde olan boyacım var . arzu ederseniz fiyat alır boya işinizi de yaptırabilirim.

Eyüp pek uzak sayılmaz . Misafirlerimin %30 35 i anadolu yakasından

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

calimera

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Aramıza hoş geldiniz .

Uygulamalar konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum.
Boya işiniz varmış. İsciligi ortalama üzerinde olan boyacım var . arzu ederseniz fiyat alır boya işinizi de yaptırabilirim.

Eyüp pek uzak sayılmaz . Misafirlerimin %30 35 i anadolu yakasından

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Havalar biraz daha ısınsın boya için de detay işlemleri için de mutlaka arayacağım sizi. İlginize teşekkür ederim. :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Abi bende adaparkın ordayım ya :)
Bu kadar yakın mıydık? Annemler salı pazarının orda :)

bu arada hoşgeldiniz, keyifli forumlar.