İstanbul’da gümüş gri derin çizik giderme?

false6

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bugün aracımı kaldırıma yakın bir yere park ettiğim için sileceğimi kaldırıp sağ arka kapıyı iki yerden derin çizmişler. Biri 30 diğeri 50 cm kadar. Bunları orijinale en yakın giderebilecek yer önerisi olan var mı? Bu renk zor biliyorum, kaskodan komple boyatsam mı? Araba 6 yaşında, aslında her yerinde ufak tefek taş izi veya çizikler var. Komple arabayı elden geçirip düzgün hale getirebilecek yerler de çok işime yarar.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün aracımı kaldırıma yakın bir yere park ettiğim için sileceğimi kaldırıp sağ arka kapıyı iki yerden derin çizmişler. Biri 30 diğeri 50 cm kadar. Bunları orijinale en yakın giderebilecek yer önerisi olan var mı? Bu renk zor biliyorum, kaskodan komple boyatsam mı? Araba 6 yaşında, aslında her yerinde ufak tefek taş izi veya çizikler var. Komple arabayı elden geçirip düzgün hale getirebilecek yerler de çok işime yarar.

Bu çizikleri kapatacağını iddia edenler parça boyadan daha fazla ücret talep ediyorlar. https://colorndrive.com/tr bu siteden aracınıza uygun boya kodu ile sipariş verip düzgün bir çalışmayla bu çizikleri minimalize edebilirsiniz. Çok masraf yapmak istemiyorsanız eğer ideal çözümdür.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Benimde gümüş gri aracım var ve sorunun benzeri bendede var hocam, bu renkte rötuş sırıtır kötü olur diyorlar ama hiç deneme şansım olmadı. Metalik renklerde sprey atmadığı sürece içindeki metallerin belli bir noktada toplanma durumundan ton farkı ve matlaşma oluyor

bir gün profesyonel bir yere yaptırıp bakacağım beğenmezsek tiner ile sileriz artık ne yapalım. Bu renklere local boya da tutmuyor komple boya lazım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Geçmiş olsun, şerefli bir aile evladı imzasını bırakmış. Umarım, misli ile bir yerinden çıkar. Tedavi kısmı için ben olsam diyerek söze girip trendyol'da gördüğüm ve linkini bulursam paylaşacağım bir rötüş kaleminden bahsetmek istiyorum. Bir tarafı ince fırça diğer tarafı da rotring kalem ucu gibi çok ince olan kalemler var, içlerine boya koduna göre boya doldurulabiliyor. İnce ince o kalem ile daha az görünür hale getirebilirsin. Ben olsam bunun için boyanmasını gönlüm razı olmazdı.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

false6

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Çok teşekkürler arkadaşlar. Çizik kalemini deneyeceğim. Bu arada araç kameramı yenilemeye çalışacağım. Birkaç ay önce bozulmuştu, yenisini almaya yanaşmamıştım maliyetten ötürü ama tam lazım olacak zamanmış.

yalin

Acemi Detaycı
Üye

Çok geçmiş olsun instada takip ettigim biri var bu tür çizikleri çok güzel kapatıyor ama antepte bi bakın isterseniz belki yaşadığınız sehirde de buna benzer yerler vardır
https://www.instagram.com/auto_zero_detailing?igsh=MWw3ejlmZWN6Z2JsdQ==