İstanbul'da güvenilir işin ehli bir Cep telefonu servisi arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leche

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Cep telefonumun ekranında çatlak var fakat ekran tamamen sorunsuz.Bundan dolayı ekranın camını işini bilen güvenilir bir yerde değiştirmek istiyorum.fakat çevremden bu tarz bir yer bilgisine ulaşamadım.İstanbul da bildiğiniz tanıdığınız iyi bir yer var mı acaba?belki aramızda da bu işi yapan birileri vardır fakat malesef ben tanımıyorum.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.teşekkür ederim.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Cep telefonumun ekranında çatlak var fakat ekran tamamen sorunsuz.Bundan dolayı ekranın camını işini bilen güvenilir bir yerde değiştirmek istiyorum.fakat çevremden bu tarz bir yer bilgisine ulaşamadım.İstanbul da bildiğiniz tanıdığınız iyi bir yer var mı acaba?belki aramızda da bu işi yapan birileri vardır fakat malesef ben tanımıyorum.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.teşekkür ederim.
Geçmişte ekranı kırılan veya bataryası arızalı telefonu istanbul kadıköyde gsm iletişime götürüyordum. Yakın zamanda da kardeşimin telefonunun camı kırıldı, onu da oraya yönlendirdim. İstanbul avrupa yakasında oturmama rağmen ben orayı tercih ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...